Libnet.ro
UNICEF

17:30

De ce Mirel Radoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi. Secretul s-a aflat, ce s-a intamplat intre ei

Playtech Playtech,
De ce Mirel Radoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi. Secretul s-a aflat, ce s-a intamplat intre ei

S-a aflat de ce Mirel Radoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi la echipa mare si l-a convocat la echipa mica. Gica Popescu, presedintele clubului Viitorul, a comentat situatia lui Ianis Hagi, convocat la echipa nationala U21 pentru meciul cu Danemarca din preliminariile EURO. Mirel Radoi l-a convocat pe Ianis Hagi la echipa mica pentru . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, umilit de Mirel Radoi. Decizia selectionerului de la nationala e finala

Tanarul Ianis Hagi se pare ca a pierdut girul selectionerului Nationalei. Decizia de a-l trimite la echipa U21 a luat prin surprindere fanii tanarului atacant. Mirel Radoi si Adrian Mutu, selectionerul de tineret, au cazut de acord asupra mutarii acestuia la echipa U21. Adrian Mutu spune ca Danemarca Romania este meci decisiv pentru Euro .

Ianis Hagi, in centrul unui nou scandal. Controversele aparute dupa convocarea la nationala

Ianis Hagi a fost retrogradat de Mirel Radoi la nationala de tineret, iar mutarea se poate dovedi riscanta. Nana Falemi spune ca selectionerul este oarecum in contratimp, iar decizia sa l-ar putea afecta pe jucatorul lui Rangers. Mai mult, fostul jucator al Stelei spune ca asteapta sa vada ce reactie va avea Hagi jr. Daca .

Ianis Hagi, un caz national: Motivele pentru care a fost trimis la tineret dupa 17 luni

Selectionerul Romaniei, Mirel Radoi, si cel al nationalei de tineret, Adrian Mutu, au decis ca mijlocasul lui Glasgow Rangers este mai util reprezentativei U21, in perspectiva meciului cu Danemarca, decisiv pentru calificarea la turneul final al Euro 2021.

Mihai Balasa, accidentare de ultim moment - Mirel Radoi l-a inlocuit cu un debutant in varsta de 33 de ani

Selectionat la prima reprezentativa a Romaniei pentru meciurile din luna noiembrie, Mihai Balasa s-a accidentat si va fi inlocuit de Mirel Radoi cu un debutant in varsta de 33 de ani.

Surpriza pentru Ianis Hagi chiar maine. Ce i-au pregatit sefii de la Rangers

Ianis Hagi traverseaza cea mai grea perioada a sezonului, dupa doua partide in care nu a jucat nici macar un minut. A ramas pe banca in partidele cu Benfica si Kilmarnock, iar viitorul sau la club pare unul incert. Steven Gerrard l-a folosit ca titular o singura data in ultimele cinci partide de campionat. in .

Ianis Hagi, ingenunchiat de Steven Gerrard! Ce decizie a luat antrenorul lui Rangers pentru meciul de duminica

Internationalul roman din lotul lui Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a fost rezerva pentru al treilea meci consecutiv. in precedentele doua dati nu a jucat nicun minut.

Record negativ atins de Ianis Hagi la Rangers! Ce ii pregateste Steven Gerrard pentru meciul din weekend

Internationalul roman de la Glasgow Rangers, Ianis Hagi, traverseaza una dintre cele mai nefaste perioade din cariera sa.

De ce s-a lipit Ianis Hagi de banca la Rangers: Steven Gerrard explica situatia

Antrenorul formatiei din Glasgow risca sa se loveasca si el de furia lui Gheorghe Hagi dupa ce l-a transformat pe fiul acestuia intr-un jucator de lot, luandu-i statutul de titular.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )