Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gica Hagi, prima reactie dupa ce s-a speculat ca problemele de sanatate l-ar fi facut sa renunte la banca tehnica a Viitorului

Hotnews Hotnews,
 Gica Hagi, prima reactie dupa ce s-a speculat ca problemele de sanatate l-ar fi facut sa renunte la banca tehnica a Viitorului

Cornel Dinu a lansat ipoteza conform carora Gica Hagi ar fi renuntat la banca tehnica a Viitorului din cauza unor anumite probleme de sanatate. Regele nu a stat mult pe ganduri si a oferit prima declaratie in legatura cu acest subiect. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, prima reactie dupa accidentul ministrului Lucian Bode

Klaus Iohannis a reactionat in urma accidentului in care a fost implicat Lucian Bode, ministrul Transporturilor. in primul rand, nu este bine sate grabesti cand vrei saajungi cu masina.

Gica Hagi are probleme de sanatate. Dezvaluirea de ultima ora: Are o suferinta medicala

Regele fotbalului romanesc are probleme de sanatate. Cornel Dinu vine cu mai multe detalii despre scenariul interpretat de acesta. Ce mutari l-au facut pe Hagi sa se dea de gol? Gica Hagi are probleme de sanatate. Care este diagnosticul medicilor? Gica Hagi are probleme de sanatate! Nu el a dezvaluit asta, ci Cornel Dinu, care .

Gica Hagi reactioneaza in urma informatiilor potrivit carora ar avea grave probleme de sanatate

In ultimele zile au aparut din ce in ce mai multe speculatii cu privire la starea de sanatate a lui Gica Hagi, care nu ar fi tocmai buna. Cornel Dinu a fost primul om din fotbal care a precizat faptul ca.

Adelina Pestritu are coronavirus! Cum s-a infectat, de fapt, si prima reactie a vedetei

Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus! Cunoscuta vedeta s-a speriat atat de tare incat a inceput sa planga in fata fanilor sai. Vedeta este extrem de afectata. Adelina Pestritu a fost infectata cu coronavirus! Vedeta a izbucnit in lacrimi Cunoscuta Adelina Pestritu a fost testata pozitiv cu coronavirus, iar prima clipa in care a .

Ianis Hagi, premiu neasteptat dupa super evolutia din meciul cu Hamilton

Ianis Hagi a marcat primul sau gol de la transferul definitiv la Rangers, in partida cu Hamilton, din etapa a saptea a campionatului din Scotia. Romanul a deschis scorul in minutul 15 cu o finalizare din apropiere. S-a terminat 2-0 pentru Rangers, dupa ce Tavernier a punctat si el din apropiere. Pentru Ianis, golul marcat .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )