Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iasi: 120.000 de pelerini s-au inchinat la moastele Sfintei Parascheva

România Liberă România Liberă,
Iasi: 120.000 de pelerini s-au inchinat la moastele Sfintei Parascheva

Peste 25. 000 de persoane au participat, luni, la Sfanta Liturghie de la Catedrala Mitropolitana din . continuă pe România Liberă

Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva. Ce au facut pelerinii la moastele Sfintei Parascheva de la Iasi

Hramul Sfintei Parascheva se sarbatoreste luni, 14 octombrie, in Iasi, unde este asteptat cel mai mare val de pelerini. Ce au facut acestia la moastele Cuviosei? Hramul Sfintei Parascheva, 14 octombrie. Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva Cuvioasa Parascheva, in greaca Sfanta Vineri, cunoscuta si sub numele de Parascheva, este o sfanta venerata in .

Incident socant. Un barbat a lesinat dupa ce s-a rugat la moastele Sfintei Parascheva

Un batran alesinat dupa ce s-a inchinat la racla cu moastele Sfintei Parascheva. Barbatul asteptase ore in sir la coada. Acesta a cazut si s-ar fi lovit cu capul de asfalt. Un echipaj.

Grav accident in drum spre pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva: trei persoane au ajuns la spital

Un grup de pelerini din judetul Galati, care se indreptau la moastele Sfintei Parascheva a fost implicat intr-un grav accident pe raza judetului Vaslui, in apropiere de Ratesu Cuzei.

Viorica din Iasi a lasat o moneda in racla unde se se aflau moastele Sfintei Parascheva. Ce s-a intamplat imediat dupa aceea, a uimit pe toata lumea: E minune dovedita!

Viorica esteo simpla femeie din Iasi siuna dintre numeroasele credincioase care au ajuns la racla cu moastele Sfintei Parascheva sipentru care s-a intamplat o mica minuneminune, dupa ce a.

FOTO Peste 20 de ore la coada pentru cateva secunde la racla cu moastele Sfintei Parascheva

Mai mult de 76. 000 de pelerini s-au inchinat deja la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iasi. Traseul de pelerinaj a devenit casa pentru mii de credinciosi care asteapta rabdatori ore in sir ca sa ajunga la racla cu moastele sfinte.

SFANTA PARASCHEVA 2019. Coada uriasa la moastele Sfintei Parascheva, la Iasi

Update ora 12. 40: Numarul pelerinilor a depasit 25. Aproximativ 17. 000 de persoane stau la un rand de cativa kilometri asteptand sa se inchine la.

Musulmanul care s-a rugat la racla Sfintei Parascheva de la Iasi. Sunteti cel mai norocos oras ca aveti moastele aici

Un barbat din Istanbul s-a numarat printre miile de pelerini care au trecut vineri pe la racla Cuvioasei Parascheva. Musulmanul de 34 de ani are probleme de sanatate si vine pentru a cincea oara la Iasi sa se roage la moaste.

Subiectele zilei: Tiriac opreste constructia caii ferate dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni; Zeci de mii de oameni s-au inchinat la racla Sfintei Parascheva, in prima zi a pelerinajului de la Iasi

Ce sanse are decalogul de masuri al mini-guvernarii PNL sa devina realitate. Liberalii vor sa plece la drum intr-o mini-guvernare de cateva luni sau un an, avand printre obiective. Cristian Tudor Popescu: Sufletul PSD-ului asa arata, oamenii astia se detesta pana la ura intre ei. Ceea ce mi-a dat un fior, in stenogramele acestea, e preocuparea.

Procesiune impresionanta la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox la moastele Sfintei Parascheva

Procesiune impresionanta vineri dimineata la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox din Romania, la moastele Sfintei Parascheva. La ora 06. 00, racla cu moastele sfintei a fost a scoasa din interiorul Catedralei Mitropolitane si apoi asezata in baldachinul ornat cu flori. Peste 15. 000 de persoane, dupa estimarile reprezentantilor Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, asteptau sa se inchine, coada intinzandu-se deja pe o distanta de peste doi kilometri, scrie Ziarul de Iasi.

Mii de oameni, la moastele Sf. Parascheva. Credinciosii stau peste 20 de ore la rand pentru a ajunge la racla (VIDEO)

Marea sarbatoare a Moldovei a inceputvineri, 11 octombrie 2019 racla Sfintei Parascheva a fost scoasa spre inchinare credinciosilor. Parintii Catedralei Mitropolitane au purtat pe umeri racla.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )