Libnet.ro
UNICEF

22:00

Grav accident in drum spre pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva: trei persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Grav accident in drum spre pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva: trei persoane au ajuns la spital

Un grup de pelerini din judetul Galati, care se indreptau la moastele Sfintei Parascheva a fost implicat intr-un grav accident pe raza judetului Vaslui, in apropiere de Ratesu Cuzei. continuă pe Adevărul

Incident socant. Un barbat a lesinat dupa ce s-a rugat la moastele Sfintei Parascheva

Un batran alesinat dupa ce s-a inchinat la racla cu moastele Sfintei Parascheva. Barbatul asteptase ore in sir la coada. Acesta a cazut si s-ar fi lovit cu capul de asfalt. Un echipaj.

SFANTA PARASCHEVA 2019. Coada uriasa la moastele Sfintei Parascheva, la Iasi

Update ora 12. 40: Numarul pelerinilor a depasit 25. Aproximativ 17. 000 de persoane stau la un rand de cativa kilometri asteptand sa se inchine la.

Mai multi pelerini din Galati care erau in drum spre Iasi, la hramul Sfintei Parascheva, au fost raniti intr-un accident rutier

Trei persoane au ajuns vineri la spital dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate intr-un accident pe raza judetului Vaslui, in localitatea Vulturesti.

Mii de oameni, la moastele Sf. Parascheva. Credinciosii stau peste 20 de ore la rand pentru a ajunge la racla (VIDEO)

Marea sarbatoare a Moldovei a inceputvineri, 11 octombrie 2019 racla Sfintei Parascheva a fost scoasa spre inchinare credinciosilor. Parintii Catedralei Mitropolitane au purtat pe umeri racla.

Masuri fara precedent la pelerinajul Sfintei Parascheva de la Iasi. Anunt de ULTIM MOMENT pentru credinciosi

In perioada 11 14 octombrie a. c. , jandarmii vor actiona pentru desfasurarea in conditii de siguranta publica a pelerinajului la Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, in municipiul Iasi, una dintre.

Zeci de mii de credinciosi la Iasi, de hramul Sfintei Parascheva. Numarul pelerinilor creste de la o ora la alta

Pelerinajul prilejuit de hramul Sfintei Parascheva a inceput oficial vineri dimineata, cand erau asezati la coada aproximativ 15. 000 de credinciosi, asteptand ca racla cu moastele Sfintei sa fie purtata in jurul Catedralei Metropolitane. La aceasta ora, numarul pelerinilor depaseste 20.

Iasi: A inceput pelerinajul la Sfanta Parascheva. Preot: Sa nu atinga de Sfintele Moaste lucruri care nu se cuvin a fi atinse, cum ar fi telefonul sau banii!

EXCLUSIV ONLINE Racla cu Moastele Sfintei Parascheva a fost scoasa vineri dimineata si pelerinajul miilor de pelerini care stateau deja la coada de la ora 06. 00 a inceput oficial. Pana acum s-au inchinat.

Musulmanul care s-a rugat la racla Sfintei Parascheva de la Iasi. Sunteti cel mai norocos oras ca aveti moastele aici

Un barbat din Istanbul s-a numarat printre miile de pelerini care au trecut vineri pe la racla Cuvioasei Parascheva. Musulmanul de 34 de ani are probleme de sanatate si vine pentru a cincea oara la Iasi sa se roage la moaste.

Procesiune impresionanta la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox la moastele Sfintei Parascheva

Procesiune impresionanta vineri dimineata la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox din Romania, la moastele Sfintei Parascheva. La ora 06. 00, racla cu moastele sfintei a fost a scoasa din interiorul Catedralei Mitropolitane si apoi asezata in baldachinul ornat cu flori. Peste 15. 000 de persoane, dupa estimarile reprezentantilor Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, asteptau sa se inchine, coada intinzandu-se deja pe o distanta de peste doi kilometri, scrie Ziarul de Iasi.

Baldachinul Sfintei Parascheva, decorat de 16 ani de catre o familie din Bucuresti. Totul a pornit de la un vis

Alegerea florilor si decorarea baldachinului pe care este asezata racla Cuvioasei Parascheva nu este deloc usoara. Cu toate acestea, o familie din Bucuresti se ocupa voluntar de aceasta munca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )