Libnet.ro
UNICEF

01:05

OSCAR 2015. Neil Patrick Harris a acuzat de RASISM juriul Academiei

România Liberă România Liberă,
OSCAR 2015. Neil Patrick Harris a acuzat de RASISM juriul Academiei

In timpul evenimentului, gazda galei de decernare a premiilor Oscar 2015, Neil Patrick Harris, a acuzat juriul Academiei Americane de Film de rasism, pentru omiterea nominalizarii regizorului filmului Selma si a actorilor care au jucat in pelicula, informeaza site-ul hollywoodlife. com. continuă pe România Liberă

Prezentatorul Neil Patrick Harris, dezbracat la Premiile Oscar! VIDEO

Prezentatorul Neil Patrick Harris a avut una dintre cele mai controversate aparitii pe scena Premiilor Oscar, aparand in fata publicului imbracat doar in. chiloti! .

Aparitie inedita la Gala Premiilor Oscar. Neil Patrick Harris, in lenjerie intima pe scena (VIDEO)

Gazda Premiilor Oscar din acest an, Neil Patrick Harris, a defilat, duminica seara, pe scena din Dolby Theater in lenjerie intima. Gestul lui Harris a venit ca o gluma, acesta facand trimitere la o scena din.

VIDEO Gazda Premiilor Oscar, Neil Patrick Harris, a defilat pe scena in lenjerie intima

Prezentatorul galei Premiilor Oscar din acest an, Neil Patrick Harris, a aparut, duminica seara, pe scena din Dolby Theater in chiloti, ca sa parodieze o scena din Birdman, desemnat cel mai bun film.

Oscar 2015. Cele mai controversate si amuzante momente ale galei surprinse intr-o serie de GIF-uri

Oscar 2015. Adevarul va propune o trecere in revista a celor mai controversate si amuzante momente ale galei Oscar 2015. Printre protagonisti se regasesc Neil Patrick Harris, gazda evenimentului, Robert Duvall, Lady Gaga, Julianne Moore, Benedict Cumberbatch, Meryl Streep, John Travolta si Eddie Redmayne.

Oscar 2015. Cele mai bune citate: Frica este prezervativul vietii. Nu iti permite sa te bucuri de orice lucru

Oscar 2015. Cele mai importante premii ale cinematografiei au rezervat, pe langa momentele memorabile ale castigarii unei statuete aurii, si comentarii ale actorilor, mai mult sau mai putin adecvate evenimentului. Gazda show-lui, Neil Patrick Harris, a tinut publicul in priza cu aprecieri ingenioase, Sean Penn a fost remarcat pentru un citat insensibil, iar Alejandro Gonzalez Inarritu a facut cea mai buna gluma din spatele scenei.

OSCAR 2015. Cele mai amuzante momente din timpul decernarii premiilor

La gala premiilor Oscar, vedetele au avut aparitii demne de covorul rosu, dar fazele amuzante au fost si ele prezente, ca in fiecare an. Nu doar gazda serii, Neil Patrick Harris, a facut publicul sa rada, ci si celelalte staruri. Iata cele mai amuzante incidente petrecute in timpul ceremoniei, potrivit publicatiei Marie Claire.

FOTOGALERIE Premiile Oscar 2015: cele mai reprezentative imagini de pe covorul rosu

Gala celei de-a 87-a editii a Premiilor Oscar acordate de Academia Americana de Film a avut loc la Dolby Theater din Los Angeles. Invitatii au defilat timp de doua ore pe covorul rosu si au pozat in fata sutelor de fotografi acreditati la eveniment. Anul acesta, maestrul de ceremonii a fost actorul american Neil Patrick Harris. Intra in articol pentru a vedea cele mai reprezentative imagini de pe covorul rosu.

Premiile Oscar 2015: Competitia pentru cel mai bun film si cel mai bun actor, printre cele mai acerbe (VIDEO)

Mai sunt doar cateva ore pana la gala premiilor Oscar de la Los Angeles. Cea de-a 87-a gala va fi prezentata in premiera de actorul Neil Patrick Harris. Competitia se lauda cu productii precum Birdman, The.

Castigatori Oscar 2015. Cel mai bun film: Birdman - Omul Pasare

Castigatori Oscar 2015. Cel mai bun film la Oscar 2015 a fost desemnat Birdman / Omul Pasare, drama cu accente comice a regizorului mexicanAlejandro Gonzalez Inarritu. Cineastul a mai fost premiat si cu premiul Oscar 2015 pentru Cel mai bun regizor, dar si cu Cel mai bun scenariu original.

Oscar 2015. Probabil cel mai sigur pariu al serii

Emotiile Oscar 2015 cresc la Hollywood, iar iubitori de film de pe intreaga planeta asteapta sa vada care sunt cei mai buni actori si cele mai bune filme ale anului. Un Oscar fara controverse nu exista, insa editia din 2015 parca exceleaza la acest capitol. Ne referim aici la American Sniper, un film contestat de [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )