Libnet.ro
UNICEF

12:00

ICCJ a exclus mai multe documente din Dosarul Revolutiei, in care este judecat Ion Iliescu Dosarul s-ar putea intoarce la Parchet

B1 B1,
ICCJ a exclus mai multe documente din Dosarul Revolutiei, in care este judecat Ion Iliescu Dosarul s-ar putea intoarce la Parchet

Instanta Suprema a exclus mai multe probe in Dosarul Revolutiei, care s-ar putea intoarce astfel la Parchet. ICCJ da procurorilor militari un termen de 5 zile in care sa remedieze. continuă pe B1

Instanta suprema exclude multe probe din Dosarul Revolutiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis excluderea mai multor probe din dosarul Revolutie.

Mai multe zone din Focsani au fost inundate, in urma ploii torentiale de astazi

Echipajele din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani au intervenit joi dimineatapentru evacuarea apei acumulate in mai multe zone din oras, transmite News. ro. Strazi inundate in.

Vantul puternic a smuls zeci de acoperisuri in mai multe localitati din R. Moldova

Vantul puternic, insotit de ploi, din seara zilei de joi, a provocat prejudicii in mai multe localitati din tara. Rafalele puternice au lasat descoperit acoperisul Primariei Boscana din raionul Criuleni, dar si al bisericii din sat. Din cauza caderii unui arbore, doua conducte de gaze naturale au fost deteriorate fiind necesara interventia serviciilor specializate, transmite IPN.

Mai multe Primarii din Valcea, obligate sa restituie fonduri publice primite in februarie

Curtea de Apel Pitesti a anulat o hotarare a Consiliului Judetean Valcea prin care au fost repartiza.

Dosarul Revolutiei: Instanta suprema exclude mai multe probe Dosarul s-ar putea intoarce la Parchet

Instanta suprema a constatat vineri neregularitatea rechizitoriului intocmit de Sectia Parchetelor Militare in Dosarul Revolutiei, prin care in 5 aprilie 2019 au fost trimisi in judecata pentru infractiuni contra umanitatii fostul presedinte Ion Iliescu, fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu si fostul sef al Aviatiei Militare Iosif Rus. Magistratii ICCJ au exclus mai multe probe de la dosar si dau procurorilor militari un termen de 5 zile in care sa remedieze neregularitatile si sa decida daca cer restituirea dosarului sau mentin hotararea de trimitere in judecata.

Pronuntare in Dosarul Revolutiei. Drama ofiterului care a ramas infirm: Erau tragatori antrenati pentru lupta de gherila urbana, cu armament care nu exista in dotarea Armatei

Vineri 9 octombrie, va avea loc la Camera Preliminara a Sectiei Penale a ICCJ, pronuntarea pe partea procedurala in dosarul Revolutiei 104512019a1). in acest dosar, au fost trimisi in judecata doar trei inculpati.

Dosarul Revolutiei, cazul lui Costinel Mirea si plangerea sa penala la Procurorul General

Vineri 9 octombrie, va avea loc la Camera Preliminara a Sectiei Penale a ICCJ, pronuntarea pe partea procedurala in dosarul Revolutiei 104512019a1). Reamintim ca in acest dosar, pentru impuscarea a peste patru mii de revolutionari si militari, dintre care peste 1,000 ucisi, au fost trimisi in judecata doar trei inculpati, printre care Ion Iliescu. Sunt doua posibilitati: in cazul in care cercetarea penala va fi considerata corecta si completa, dosarul va fi trimis spre judecare. in caz contrar, se va intoarce la procurori.

Alerta meteo ANM. Vin furtunile in toata tara: cod portocaliu in mai multe judete

Furtunile si ploile torentiale din ultimele zile au facut ravagii in aproape toate judetele din Romania. Cod galben si portocaliu de vreme rea pana vineri. Alerta meteo ANM. Cod portocaliu in mai multe judete in mai multe judete din Moldova, ploile si furtunile au facut ravagii. Din cauza cantitatilor mari de apa cazute intr-un timp .

Cod portocaliu de ploi abundente in mai multe judete

Meteorologii au emis avertizari pentru mai multe zone din tara unde sunt anuntate ploi insemnate can.

Cod galben de ploi torentiale in mai multe regiuni ale tarii, pana vineri dimineata. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, doua avertizari Cod Galben de ploi torentiale, valabile in mai multe regiuni din tara. Prima avertizare intra in vigoare miercuri seara si tine pana joi dimineata, iar cea de-a doua debuteaza joi dimineata si este valabila 24 de ore. Sunt asteptate precipitatii care pot depasi 70 de litri pe pentru patrat.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )