Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mai multe zone din Focsani au fost inundate, in urma ploii torentiale de astazi

B1 B1,
Mai multe zone din Focsani au fost inundate, in urma ploii torentiale de astazi

Echipajele din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani au intervenit joi dimineatapentru evacuarea apei acumulate in mai multe zone din oras, transmite News. ro. Strazi inundate in. continuă pe B1

Mai multe localitati din Satu Mare au fost lovite de grindina. Judetul se afla sub cod portocaliu de vreme severa

Natura s-a dezlantuit in aceasta seara in judetul Satu Mare. Municipiul a fost lovit de ploi puternice si rafale de vant, in timp ce unele localitati au fost acoperite de grindina.

Mai multe Primarii din Valcea, obligate sa restituie fonduri publice primite in februarie

Curtea de Apel Pitesti a anulat o hotarare a Consiliului Judetean Valcea prin care au fost repartiza.

Cod portocaliu de ploi abundente in mai multe judete

Meteorologii au emis avertizari pentru mai multe zone din tara unde sunt anuntate ploi insemnate can.

BALOTESTI: Trei autoturisme au fost avariate intr-un scandal dintre mai multe familii

Mai multe persoane din Balotesti, judetul Ilfov, sunt cercetate pentru tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere, dupa un scandal in care trei masini au fos distruse. Conflictul a fost aplanat de politisti, scrie News.

Alerta meteo ANM. Vin furtunile in toata tara: cod portocaliu in mai multe judete

Furtunile si ploile torentiale din ultimele zile au facut ravagii in aproape toate judetele din Romania. Cod galben si portocaliu de vreme rea pana vineri. Alerta meteo ANM. Cod portocaliu in mai multe judete in mai multe judete din Moldova, ploile si furtunile au facut ravagii. Din cauza cantitatilor mari de apa cazute intr-un timp .

Cod galben de ploi torentiale in mai multe regiuni ale tarii, pana vineri dimineata. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, doua avertizari Cod Galben de ploi torentiale, valabile in mai multe regiuni din tara. Prima avertizare intra in vigoare miercuri seara si tine pana joi dimineata, iar cea de-a doua debuteaza joi dimineata si este valabila 24 de ore. Sunt asteptate precipitatii care pot depasi 70 de litri pe pentru patrat.

Romania a importat masti de 272 milioane euro din afara UE, in primele 6 luni. Cele mai multe provin din China

Comertul cu masti de protectie a explodat si in Romania. Potrivit datelor Eurostat, statul roman a importat in primele sase luni semestrul 1) masti de protectie anti-Covid in valoare de milioane de euro,.

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, marti, in zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu

Reprezentantii companiei E-Distributie Muntenia au anuntat ca alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, marti, in anumite zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a.

Alerta la Berlin! Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-un centru comercial

Este alerta de grad zero la Berlin. Mai multe persoane au fost luate ostatice, marti seara, intr-un centru comercial din centrul orasului. Luare de ostatici la Berlin Incidentul de.

Audieri la SIIJ in legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1. Mai multe persoane au fost chemate, luni, la Sectia speciala

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), pentru a fi audiatein legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1, in co.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )