Libnet.ro
UNICEF

13:30

iCCJ judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

B1 B1,
iCCJ judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Dupa ce au amanat cu o saptamana luarea unei decizii, marti, judecatorii Curtii Supreme ar trebui sa stabilesca definitiv soarta dosarului de incompatibilitate al presedintelui ales, Klaus Iohannis. continuă pe B1

Inalta Curte ia in discutie dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Inalta Curte de Casatie si Justitie ia in discutie marti dosarul in care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost declarat in stare de incompatibilitate de Agentia Nationala de Integritate ANI). Pe 18 noiembrie, sedinta a fost amanata,.

Curtea Suprema, asteptata sa ia marti in discutie dosarul de incompatibilitate in care este vizat Klaus Iohannis

Magistratii Curtii Supreme iau marti in discutie recursul din dosarul in care Agentia Nationala de Integritate ANI) il acuza pe Klaus Iohannis de incompatibilitate. Practic, instanta urmeaza sa demareze recursul facut de inspectorii ANI la decizia Curtii de Apel Alba Iulia care a hotarat ca presedintele ales al Romaniei nu a fost in incompatibilitate.

SONDAJ IRES Cat a crescut increderea romanilor in Klaus Iohannis, dupa alegerile prezidentiale

Un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, realizat la scurt timp dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ca increderea romanilor in presedintele ales Klaus Iohannis a crescut spectaculos dupa ultimul tur de scrutin,.

Dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis va fi judecat in recurs la ICCJ, in 14 ianuarie

Instanta suprema a admis, marti, sa fie judecat pe fond recursul in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis si a stabilit primul termen in 14 ianuarie, cand vor fi citati Iohannis si un reprezentant al Agentiei Nationale de Integritate ANI).

SONDAJ IRES Cat a crescut increderea romanilor in Klaus Iohannis, dupa alegerile prezidentiale

Un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, realizat la scurt timp dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ca increderea romanilor in presedintele ales Klaus Iohannis a crescut spectaculos dupa ultimul tur de scrutin, iar mai bine de jumatate din romani considera ca tara se indreapta intr-o directie buna.

iCCJ a decis sa judece recursul ANI privind dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis. Primul termen, pe 14 ianuarie

Instanta suprema a admis, marti, sa fie judecat pe fond recursul in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Primul termen a fost stabilit in 14 ianuarie, cand vor fi citati Iohannis si un reprezentan.

Dosarul Klaus Iohannis: ICCJ discuta marti daca recursul ANI este admisibil

Dupa ce au amanat de doua ori luarea unei decizii, Curtea Suprema de Justitie ar trebui sa stabilesca definitiv, marti, soarta dosarului de incompatibilitate al presedintelui ales Klaus Iohannis. Judecatorii.

Procesul ANI vs. Klaus Iohannis incepe pe 14 ianuarie

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit pentru 14 ianuarie primul termen in recursul formulat de Agentia Nationala de Integritate ANI) fata de decizia de achitare a presedintelui ales Klaus Iohannis in dosarul de incompatibilitate.

Dosarul privind incompatibilitatea lui Klaus Iohannis, judecat pe 14 ianuarie

Instanta suprema a admis, marti, sa fie judecat pe fond recursul in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Instanta a stabilit primul termen in 14 ianuarie, cand vor fi citati Iohannis si un.

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend in compania apropiatilor, dupa castigarea alegerilor prezidentiale (VIDEO)

Klaus Iohannis a petrecut primul weekend in compania apropiatilor sai, dupa castigarea alegerilor prezidentiale. Acesta si-a invitat aseara prietenii la cina in locuinta sa din Sibiu. Printre musafirii lui.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )