Libnet.ro
UNICEF

12:30

ICCJ sesizeaza CCR in legatura cu modificarile aduse statutului magistratilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ICCJ sesizeaza CCR in legatura cu modificarile aduse statutului magistratilor

Inalta Culte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis astazi sa sesizeze Curtea Constitutionala CCR) in legatura cu neconstitutionalitatea unor articole modificate de Parlament din Legea 303/2004 privind statutul magistratilor, potrivit unui comunicat de presa al ICCJ. continuă pe Ziarul Bursa

iCCJ a sesizat CCR in legatura cu modificarile aduse statutului magistratilor

Inalta Culte de Casatie si Justitie a decis joi sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu neconstitutionalitatea unor articole modificate de Parlament din Legea 303/2004 privind statutul.

ALERTA Adunarea generala a Inaltei Curti decide la ora 13:00 daca sesizeaza CCR in legatura cu modificarea Statutului magistratilor

Adunarea generala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie va decide joi, la ora 13:00, daca sesizeaza Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor. Legea privind Statutul magistratilor a fost votata marti de Senat, in calitate de camera decizionala, in lipsa opozitiei, care a parasit sala. S-au votat noi prevederi privind raspunderea magistratilor - precum aceea ca statul se indreapta obligatoriu impotriva magistratului care a comis eroarea judiciara.

UPDATE: ICCJ va sesiza CCR in legatura cu modificarile pe justitie

Adunarea generala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a decis, joi, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor, potrivit unor surse citate de HotNews. ro .

Surse: Adunarea generala a Inaltei Curti a decis sesizarea CCR in legatura cu modificarea Statutului magistratilor

Actualizat ora 14:03): Adunarea generala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a decis, joi, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu modificarea Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor. Legea privind Statutul magistratilor a fost votata marti de Senat, in calitate de camera decizionala, in lipsa opozitiei, care a parasit sala. S-au votat noi prevederi privind raspunderea magistratilor - precum aceea ca statul se indreapta obligatoriu impotriva magistratului care a comis eroarea judiciara.

Noi proteste la Parlament fata de modificarile aduse legilor justitiei

Un nou protest fata de modificarile aduse legilor justitiei s-a declansat miercuri seara in Capitala. Cateva zeci de bucuresteni s-au adunat in fata Palatului Parlamentului.

Noi proteste la Parlament si in tata fata de modificarile aduse legilor justitiei

Un nou protest fata de modificarile aduse legilor justitiei s-a declansat miercuri seara in Capitala. Cateva sute de bucuresteni s-au adunat in fata Palatului Parlamentului.

Reactia Uber si Clever dupa modificarile aduse de Primaria Bucuresti legislatiei taximetriei

Uber Romania si Clever Taxi au transmis un punct de vedere dupa modificarile aduse de Primaria Bucuresti legislatiei taximetriei .

LIVE VIDEO Mii de oameni protesteza pe strazile Timisoarei fata de modificarile aduse legilor Justitiei

Peste 1. 000 de oameni protesteaza in seara zilei de marti, 19 decembrie, in centrul Timisoareifata de modificarile aduse legilor Justitiei. Protestatarii se indreapta spre Complexul Studentesc din Timisoara.

LIVE VIDEO Sute de oameni protesteza pe strazile Timisoarei fata de modificarile aduse legilor Justitiei

Peste 1. 000 de oameni protesteaza in seara zilei de marti, 19 decembrie, in centrul Timisoarei pentru a protesta fata de modificarile aduse legilor Justitiei. Protestatarii se indreapta spre Complexul Studentesc din Timisoara.

Judecatorii valceni suspenda sedintele de judecata pentru o ora in semn de protest fata de modificarile aduse legilor Justitiei

In semn de protest fata de modificarile aduse la legile Justitiei, magistratii de la Judecatoria Ramnicu Valcea vor opri lucrul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )