Libnet.ro
UNICEF

00:07

Idei de cadouri pentru copii - cum le alegi pe cele mai potrivite

B1 B1,
Idei de cadouri pentru copii - cum le alegi pe cele mai potrivite

Copiii au crescut si nu mai stii ce cadouri sa le faci? Jucariile, articolele vestimentare si incaltamintea raman in continuare variante pe care le poti alege. Pentru ca micutii cresc rapid, vor avea. continuă pe B1

Idei de cadouri pentru toate persoanele din viata ta

De cele mai multe ori, apropierea sarbatorilor de iarna reprezinta pentru multe persoane un motiv de.

Fete de la un centru de plasament pentru copii cu dizabilitati din Recas, obligate sa se prostitueze, fiind amenintate si batute. Anchetatorii fac perchezitii - UPDATE

Politistii si jandarmii fac perchezitii, marti dimineata, intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism, una dintre adresele la care au descins fiind Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilitati din Recas. Potrivit DIICOT, din 2017 cinci suspecti au inceput sa racoleze fete din centrul de plasament, pe care le obligau apoi, prin amenintari si violenta, sa intretina relatii sexuale cu diversi clienti din oras.

Ludovic Orban, referitor la dublarea alocatiilor pentru copii: Avem incredere in presedintele nostru, ca de aia l-am sustinut

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, referitor la dublarea alocatiilor pentru copii decisa de deputati, ca are incredere in presedintele Klaus Iohannis ca va lua o decizie buna, adaugand ca PNL a atras deja atentia ca PSD a adus Romania pe marginea prapastiei prin masurile luate in timpul guvernarii.

Alocatii dublate, dar fara bani de la buget. Ludovic Orban, adevarul despre majorarea indemnizatiilor pentru copii

Premierul a anuntat ce se va intampla cu alocatiile copiilor, avand in vedere ca a fost vehiculata, in ultima perioada, o gaura imensa in bugetul de stat. Ludovic Orban a explicat ce se va intampla cu indemnizatiile copiilor si a spus adevarul despre o posibila majorare a acestor venituri. Alocatii dublate, dar fara bani de .

Dublarea alocatiilor de stat pentru copii, votata in Camera Deputatilor

Legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii a fost votata in Camera Deputatilor, fiind i.

ALOCATII 2020. Camera Deputatilor a votat dublarea alocatiilor pentru copii. Legea merge la Iohannis

Deputatii au votat dublarea alocatiilor pentru copii. Initiativa a fost sustinuta de PSD, dar nimeni de la Putere nu a votat impotriva. Camera Deputatilor a for decizional.

Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor: De cand se va aplica noua grila(VIDEO)

Propunerea PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost aprobata, miercuri, in Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, cu 179 voturi pentru si 29 abtineri. Impactul bugetar al.

Dupa majorarea alocatiilor pentru copii de catre PNL, PSD vine cu un proiect asemanator. Raluca Turcan: Poate duce la sistarea fondurilor UE, cresterea inflatiei, scaderea puterii de cumparare

UPDATE:Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor:Legea ajunge la presedintele Klaus Iohannis. Vicepremierul Raluca Turcan atrage atentia ca legea PSD privind dublarea.

Camera Deputatilor a aprobat dublarea alocatiilor pentru copii la 300 de lei pe luna

Camera Deputatilor a aprobat miercuri, in calitate de for decizional, cu 179 voturi pentru si 29 abtineri, propunerea PSD de dublare a alocatiilor pentru copii de la 150 la 300 de lei pe luna, masura al carei impact bugetar este de.

Comisia de munca din Camera Deputatilor vrea dublarea alocatiilor pentru copii

Cuantumul alocatiilor pentru copii urmeaza sa fie dublat, ajungand la 300 de lei, conform unui amendament adoptat, marti, in Comisia pentru munca din Camera Deputatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )