Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Bucuresti: Nici n-a venit bine hartiuta si toti direct pe Gabriela Firea. De fapt, nimeni niciodata nu s-a interesat (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Bucuresti: Nici n-a venit bine hartiuta si toti direct pe Gabriela Firea. De fapt, nimeni niciodata nu s-a interesat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene de a condamna Romania pentru nivelul de poluare din Bucuresti. Banciu a sustinut ca de. continuă pe B1

Radu Banciu: Deocamdata, Romania a consemnat doua decese in urma amenzilor date de Politie. Statul a fost partas la aceasta bascalie generala, in care oamenii au fost pur si simplu schingiuiti (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca judecatorii Curtii Constitutionale ar putea declara neconstitutionala starea de urgenta decretata in Romania pe 16.

Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

Ministrul Mediului a declarat ca era previzibila condamnarea Romaniei de catre Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti, dat fiind ca pana acum Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un.

Radu Banciu, dupa ce a fost amendat cu 10.000 de lei cand se intorcea de la serviciu: Un text scris cam de un copil intre clasa a II-a si a III-a

Radu Banciu a povestit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, cum a fost amendat cu 10. 000 de lei, in noaptea de 8 aprilie, cand se intorcea la serviciu. Realizatorul a explicat ca, desi nu.

Radu Banciu: Dupa ce am vorbit raspicat 9 ani de emisiune, e randul altora sa duca mai departe cuvantul. Am crezut, in naivitatea mea, ca exista cineva care sa te judece echitabil (VIDEO)

Radu Banciu a anuntat, miercuri seara, ca va avea o noua abordare in Lumea lui Banciu, in conditiile in care, in cei noua ani de emisiune, a spus lucrurilor pe nume si in lipsa cuiva care sa.

Radu Banciu, reactie la proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc: Ne-am facut de ras in Europa, iar clasa politica e de vina. Mereu partidele au cautat alianta cu UDMR (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, traseul parlamentar parcurs de proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc. Creatie a doi parlamentari UDMR, acesta a fost.

Radu Banciu, despre multele amenzi date de politisti: E o prigoana a unora care au niste drepturi si tu nu le ai. Ar trebui sa le ai si tu, dar pe tine nu te apara nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a povestit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea Lui Banciu, cum a ajuns sa fie amendat pentru ca, cica, ar fi incalcat prevederile Ordonantelor Militare. Acesta a citit plicul venit de la.

Radu Banciu: Nimeni nu stie in momentul de fata cat de eficace poate sa fie un medicament in lupta cu COVID-19 (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, vestile venite din SUA, unde rezultatele preliminare ale unui studiu guvernamental american arata ca la pacientii bolnavi de.

Romania, condamnata pentru poluarea din Bucurestide Curtea de Justitie a UE.Ministrul Mediului da vina pe Primaria Capitalei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a condamnat vineri Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti, potrivit unui document al instantei.

Toyota Romania doneaza doua aparate pentru ventilatie destinate spitalelor Matei Bals si Victor Babes

Toyota Romania doneaza doua aparate de ventilatie pentru Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalul Dr. Victor Babes din Bucuresti, in valoare de 50. 000 de euro.

Toyota Romania doneaza doua aparate pentru ventilatie spitalelor Matei Bals si Victor Babes

Toyota Romania doneaza doua aparate de ventilatie Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalului Dr. Victor Babes din Bucuresti, in valoare de 50. 000 de euro, conform unui comunicat al companiei, remis joi AGERPRES.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )