Libnet.ro
UNICEF

16:00

Identificarea victimelor tragediei aviatice din Alpii francezi ar putea dura pana la patru luni

Antena3 Antena3,
Identificarea victimelor tragediei aviatice din Alpii francezi ar putea dura pana la patru luni

Identificarea victimelor tragediei aviatice produse saptamana trecuta in Alpii francezi ar putea dura pana la patru luni, a declarat directorul Institutului de Cercetare Penala care efectueaza aceasta. continuă pe Antena3

Identificarea victimelor accidentului aviatic din Alpii francezi ar putea dura patru luni

Directorul Institutului francez de Cercetare Penala, Francois Daoust, cel care se ocupa de identificarea victimelor tragediei aviatice din Alpii francezi, sustine ca acest proces ar putea dura pana la patru luni,.

Unele victime ale tragediei aviatice din Alpii francezi ar putea sa nu fie gasite niciodata

Unele dintre victimele accidentului aviatic din Alpi ar putea sa nu fie gasite niciodata. Asta pentru ca este foarte dificila identificarea lor. Directorul Institutului de cercetari penale al Jandarmeriei.

Slujba nationala de doliu, dedicata victimelor accidentului aerian din Alpii Francezi, prevazuta pentru 17 aprilie

O slujba nationala de doliu, dedicata celor 150 de persoane care au murit in urma prabusirii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, este prevazuta sa aiba loc la 17 aprilie, la Catedrala din Koln din.

Catastrofa aviatica din Alpii francezi il arde puternic la buzunar pe asiguratorul german Allianz

Tragedia umana in urma catastrofei aviatice de saptamana trecuta, cand nava Airbus 4U9525 a companiei Germanwings s-a prabusit in Alpii francezi, nu poate fi masurata in cifre. Si totusi, cifrele incep sa circule, caci in afara de co-pilotul presupus faptas, sunt 149 de victime, iar sutelor de membri ai familiilor celor disparuti li se cuvin daune. Pentru acestia din urma, Allianz, principalul asigurator al Germanwings si Airbus, a infiintat un hotline si va acorda primele despagubiri in bani. Concernul de asigurari promite ajutor rapid si nebirocratic, o transa putandu-se ridica la cateva zeci de mii de euro.

Tragedia din Alpii francezi arunca Germanwings intr-o criza financiara fara precedent

Prabusirea avionului Germanwings, in Alpii Francezi, a provocat companiei germane o criza financiara majora, a declarat recent directorul comercial, Oliver Wagner. Ne confruntam cu cea mai severa criza, a spus.

Tragedia din Alpii francezi: A fost facut public numele pilotului inchis intentionat de Andreas Lubitz in afara cabinei

Patrick Sondenheimer ar fi numele pilotului din zborul Germanwings 9525, prabusit in Alpii francezi. Anuntul a fost facut de Reiner Sondenheimer, un barbat din Dusseldorf, Germania, care sustine ca este.

Declaratia unui pilot Germanwings despre efectuarea unui zbor, dupa tragedia din Alpii francezi: Puteai sa le citesti tulburarea pe fete

Un pilot in varsta de 48 de ani, Frank Woiton, care s-a oferit voluntar sa zboare dupa prabusirea avionului Airbus A 320 in Alpii francezi, a povestit trairile pe care le-a avut, dar si reactiile.

Lufthansa rezerva 300 mil. dolari pentru compensatii in urma tragediei din Alpi

Compania aeriana Lufthansa a anuntat ca societatile sale de asigurare au rezervat 300 de milioane de dolari pentru a acoperi eventualele compensatii acordate familiilor victimelor tragediei aviatice din Alpii francezi, de saptamana trecuta, relateaza.

Ultimele discutii dintre pilotii avionului Germanwings prabusit in Alpii francezi: Pentru numele lui Dumnezeu, deschide usa!

Presa germana citata de DailyMail a publicat duminica ultimele conversatii dintre cei doi piloti ai avionului Germanwings prabusit marti in Alpii francezi. Jurnalistii de la Berlin sustin ca pasagerii au.

ULTIMELE DISCUTII dintre pilotii avionului Germanwings prabusit in Alpii francezi

Cotidianul german Bild a publicat duminica ultimele conversatii dintre cei doi piloti ai avionului Germanwings prabusit marti in Alpii francezi, confirmand ca pasagerii au avut timp sa inteleaga situatia, relateaza Le Point, in editia electronica, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )