Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iesisera la plaja, pe marginea unui lac din Romania, dar au avut parte de o priveliste soc. Parca vedeam monstrul din Loch Ness

Antena3 Antena3,
Iesisera la plaja, pe marginea unui lac din Romania, dar au avut parte de o priveliste soc. Parca vedeam monstrul din Loch Ness

O zi de weekend petrecuta pe marginea unui lac este o practica obisnuita pentru mii de familii din Romania. Acesti tineri, iesiti la o partida de pescuit, de bronzat si la un mic gratar au avut parte de o. continuă pe Antena3

Localnicii unui sat din Bacau cred ca sunt BANTUITI de fantome. Ce au gasit in curtea unui taran

Localnicii unui sat din judetul Bacau spun ca la mijloc este mana Necuratului dupa ce au gasit in curtea unui localnic un schelet uman. Barbatul care a facut descoperirea sapa in curte mai multe santuri,.

CNIPMMR dezaproba un proiect de modificare a legii privind Camerele de Comert din Romania

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) isi exprima pozitia de dezaprobare a proiectului de modificare a legii privind Camerele de Comert din Romania care instituie obligativitati pentru toate societatile comerciale sub sanctiunea amenzii contraventionale de pana la 10. 000 lei, potrivit unui comunicat de presa.

Profesorii din Romania, umiliti. Au cel mai mic salariu din Europa. Primesc pe ora 2 euro, in timp ce in Luxemburg, dascalii iau 85 de euro

Profesorii de la noi castiga intr-o luna cat altii in. patru ore. Altii din Luxembourg. Dupa ce au comparat salariile din Romania cu cele din alte tari europene, sindicalistii de la FSLI au cerut.

Barometrul Bunei Guvernari: Eficienta folosirii resurselor - principala problema a autoritatilor publice din Romania, in trimestrul I din 2013. Ministerul Transporturilor, perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica

Peste 100 de antreprenori si executivi din companii romanesti si multinationale considera ca, in primul trimestru din 2013, principala provocare la adresa performantei autoritatilor publice din Romania o reprezinta eficienta utilizarii resurselor, potrivit celei de a patra editii a Barometrului Bunei Guvernari - cercetare trimestriala pe care Fundatia Romanian Business Leaders o lanseaza astazi, in parteneriat cu GfK Romania. Ministerul Transporturilor este perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica 3 din 4 oameni de business semnaleaza lipsa de eficienta). La polul opus, Ministerul Finantelor Publice este vazut drept cel mai eficient, dar perceptia generala este tot negativa peste jumatate dintre respondenti considera ca rezultatele institutiei la acest criteriu sunt slabe).

Agentia Nationala de Integritate: 42 de primari si viceprimari din Romania sunt incompatibili

42 de primari si viceprimari din Romania se afla in situatie de incompatibilitate, anunta Agentia Nationala de Integritate. Potrivit ANI; cei 42 de alesi detineau si functii de conducere in diverse firme.

Agentia Nationala de Integritate: 42 de primari si viceprimari din Romania se afla in stare de incompatibilitate

42 de primari si viceprimari din Romania se afla in situatie de incompatibilitate, anunta Agentia Nationala de Integritate. Potrivit ANI, cei 42 de alesi detineau si functii de conducere in diverse firme.

BERD va participa cu pana la 150 mil. euro la emisiunile de obligatiuni din Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a lansat un program de 150 milioane euro pentru sustinerea emisiunilor de obligatiuni pe termen mediu si lung ale institutiilor financiare din Romania.

Fundatia Soros se retrage din Romania, orientandu-si investitiile in alte zone ale lumii

Fundatia Soros se retrage din Romania, dupa investitii de 200 de milioane de dolari. Miliardarul american George Soros a decis sa-si reorienteze investitiile in alte zone ale lumii. Tara noastra va putea.

Legumicultorii din Romania au protestat fata de importul legumelor din Turcia: Aruncam rosiile pentru ca se strica

Legumicultorii din Romania se plang ca au muncit mai bine de jumatate de an pentru a aduce rosii pe tarabe, insa nimeni nu le cumpara, si ameninta ca vor trece la proteste extreme, scrie Digi 24. In timp ce buzoienii din Glodeanu Sarat arunca tone de rosii la canal pentru ca se strica in asteptarea cumparatorilor, tarabele din piete sunt pline de legume importate din Turcia.

Agricultorii bulgari vor sa blocheze podul Calafat-Vidin, pentru a opri importul ilegal din Romania

Agricultorii bulgari din zona Vidin intentioneaza sa blocheze podul Calafat - Vidin daca autoritatile nu vor lua masuri impotriva importurilor ilegale de fructe si legume din Romania, scrie site-ul Novinite. com, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )