Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesorii din Romania, umiliti. Au cel mai mic salariu din Europa. Primesc pe ora 2 euro, in timp ce in Luxemburg, dascalii iau 85 de euro

Antena3 Antena3,
Profesorii din Romania, umiliti. Au cel mai mic salariu din Europa. Primesc pe ora 2 euro, in timp ce in Luxemburg, dascalii iau 85 de euro

Profesorii de la noi castiga intr-o luna cat altii in. patru ore. Altii din Luxembourg. Dupa ce au comparat salariile din Romania cu cele din alte tari europene, sindicalistii de la FSLI au cerut. continuă pe Antena3

Comparatie SOCANTA intre salariile profesorilor din Europa. Dascalii din Romania, UMILITI.

In Romania, un profesor este platit cu 9,3 lei net 2,09 euro) pe ora, comparativ cu celelalte tari europene, unde salariile sunt pana la de 40 de ori mai mari, informeaza Mediafax. In Romania, salariul mediu orar din sistemul de educatie este de 13 lei brut 2,92 euro) si 9,3 lei net 2,09 euro). Un profesor debutant castiga 7,08 lei pe ora brut 1,59 euro), iar un profesor cu gradul I si o vechime de 25 de ani castiga 14 lei pe ora brut 3,14 euro) si 9,73 lei net 2,18 euro). Aceasta .

TOP Cel mai bun 11 din istoria fotbalului. Messi, singurul jucator activ inclus!.

Lionel Messi este singurul jucator activ care a fost inclus de catre publicatia World Soccer in cea mai buna echipa din istoria fotbalului mondial. Fenomenalul unsprezece include jucatori din toate timpurile. Vezi in galeria foto cel mai bun 11 din istorie, inclusiv cel mai bun antrenor Revista World Soccer a creat echipa pe baza preferintelor unor specialisti in domeniu, precum jurnalisti cu experienta, fosti fotbalisti, reprezentanti ai unor organizatii din fotbal. Specialistii au .

Iesisera la plaja, pe marginea unui lac din Romania, dar au avut parte de o priveliste soc. Parca vedeam monstrul din Loch Ness

O zi de weekend petrecuta pe marginea unui lac este o practica obisnuita pentru mii de familii din Romania. Acesti tineri, iesiti la o partida de pescuit, de bronzat si la un mic gratar au avut parte de o.

Croatii din Romania.

Potrivit istoricilor, incepand cu secolul al XIV-lea, croatii au inceput sa emigreze in mai multe valuri pe teritoriul tarii noastre. Croatii stabiliti pe teritoriul Romaniei pot fi impartiti in trei grupuri distincte, separate de usoare diferente de ordin lingvistic. Primul dintre aceste grupuri traieste in Recas, la 30 de km de Timisoara, al doilea, la vest de Timisoara, la Checea, si, in sfarsit, cel de-al treilea si cel mai numeros, in jur de 6. 500 de persoane, in Caras-Severin, in doua .

Barometrul Bunei Guvernari: Eficienta folosirii resurselor - principala problema a autoritatilor publice din Romania, in trimestrul I din 2013. Ministerul Transporturilor, perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica

Peste 100 de antreprenori si executivi din companii romanesti si multinationale considera ca, in primul trimestru din 2013, principala provocare la adresa performantei autoritatilor publice din Romania o reprezinta eficienta utilizarii resurselor, potrivit celei de a patra editii a Barometrului Bunei Guvernari - cercetare trimestriala pe care Fundatia Romanian Business Leaders o lanseaza astazi, in parteneriat cu GfK Romania. Ministerul Transporturilor este perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica 3 din 4 oameni de business semnaleaza lipsa de eficienta). La polul opus, Ministerul Finantelor Publice este vazut drept cel mai eficient, dar perceptia generala este tot negativa peste jumatate dintre respondenti considera ca rezultatele institutiei la acest criteriu sunt slabe).

Un american de 29 de ani si-a confirmat titlul de cel mai aprig mancator de hot dog. Vezi cati a infulecat

Un american de 29 de ani si-a confirmat titlul de cel mai aprig mancator de hot dog. La campionatul mondial de profil, Joey Chestnut a reusit sa inghita 69 de bucati. A depasit cu un hot dog recordul mondial.

Revenire la BVB, pe cel mai mare rulaj din aceasta saptamana

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au revenit pe plus in sedinta de tranzactionare de ieri, consemnandu-se cel mai ridicat rulaj de saptamana aceasta, apropiat de cel de vinerea trecuta.

Misterul Apple: cel mai valoros brand, desi actiunile scad continuu

Apple a fost si anul acesta cel mai valoros brand la nivel global, cu o valoare de 185 de miliarde de dolari, desi actiunile companiei scad continuu pe bursa din toamna anului trecut, potrivit BrandZ, topul celor mai valoroase branduri la nivel global.

Cel mai cautat clovn: Primarul Mazare poate fi acum inchiriat cu ora pentru petrecerile copiilor

Zece lucruri despre rezultatele finale ale recensamantuluiCel mai cautat clovn: Primarul Mazare poate fi acum inchiriat cu ora pentru petrecerile copiilorDesi are 50 de ani, Raduleasca inca nu s-a prins ca lumea o place pentru corp, nu pentru ce spuneRomica Tociu, declarat pentru al 46-lea an consecutiv cel mai sexy barbat de pe planetaPlaneta s-a inclinat de la numarul de burgeri pe care i-au mancat americanii de ziua lor nationala.

King depaseste Zynga si devine cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook

King. com a depasit principalul competitor, Zynga, devenind cel mai mare dezvoltator de jocuri casual pe Facebook. La inceputul lui iulie, King a inregistrat 150,2 milioane de utilizatori activi pe luna pe platforma Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )