Libnet.ro
UNICEF

16:00

IFA 2013: in Berlin, Sony si-a prezentat primul laptop convertibil. Vaio Fit Multi Flip este tableta, laptop si inca ceva

Adevărul Adevărul,
IFA 2013: in Berlin, Sony si-a prezentat primul laptop convertibil. Vaio Fit Multi Flip este tableta, laptop si inca ceva

Sony a reimprospatat gama Vaio Fit cu o abordare interesanta. Dupa ce a prezentat si prima tableta cu Windows 8 la IFA 2013, Sony a introdus si Vaio Fit Multi Flip, un laptop care este si primul sau dispozitiv convertibil. Adevarul iti prezinta primele impresii despre acesta. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Porneste epoca ceasului inteligent? Cele mai bune gadgeturi de la Targul IFA 2013 de la Berlin

Adevarul Live de la ora 15. 00 prezinta cele mai interesante lansari de la Targul de Tehnologie de sa Berlin, IFA 2013. Jurnalistii Adevarul vor vorbi despre cele mai noi produse, iar Razvan Baltaretu va intra in direct de la Berlin.

IFA 2013: Sony ofera prima alternativa serioasa la Surface Pro de la Microsoft. Are Windows 8 si foloseste Intel Haswell

Windows 8 a implinit un an pe piata si cea mai cunoscuta tableta cu care a fost lansat primul Windows gandit pentru astfel de dispozitive este Surface Pro. Sony, la IFA 2013, si-a prezentat propria versiune de tableta pentru Windows 8. Iata de ce ar putea fi si cea pe care sa o cumperi.

IFA 2013: Sony Xperia Z1 - direct de la IFA, Adevarul iti spune ce e nou si ce a ramas la fel in acest nou telefon Sony

Sony si-a prezentat la IFA 2013 noul smartphone. Se numeste Xperia Z1, are o camera de 20 de megapixeli si un design usor schimbat fata de Xperia Z lansat la inceputul anului. Desigur, sistemul de operare Android nu este lipsit, dar nu e chiar cea mai noua versiune.

FOTO VIDEO IFA 2013: LG G2 este prezentat in Europa. Primele impresii despre un smartphone special al LG

Dupa Galaxy S4, HTC One si Xperia Z, si LG si-a prezentat telefonul anul acest. A fost aratat publicului pe 7 august, iar Adevarul a avut ocazia sa-l testeze la IFA 2013, din Berlin. Iata ce ar trebui sa stii despre el, dar si de ce va parea o jucarie ieftina.

IFA 2013: LG si-a adus in Berlin primul Ultrabook si prima tableta care devine laptop si ruleaza Windows 8

LG nu produce doar televizoare si telefoane, mai nou a produs si primul Ultrabook. Si pe langa un Ultrabook si-a gasit locul si un hibrid cu Windows 8. Ambele au fost prezentate la IFA 2013.

IFA 2013: Toshiba Encore, o tableta de 8 inci cu Windows 8.1

Toshiba a prezentat, in cadrul targului de tehnologie IFA 2013, e la Berlin, noua tableta Encore, optimizata integral pentru Windows 8. 1, cu optiuni si aplicatii incorporate destinate atat productivitatii, cat si divertismentului, potrivit unui comunicat remis Adevarul.

IFA 2013:Toshiba Camileo X-Sports se ia la tranta cu GoPro

Toshiba a prezentat, in cadrul targului de tehnonologie IFA 2013, de la Berlin, noua camera pentru activitati sportive Camileo X-Sports cu afisaj LCD incorporat de 5,08 cm 2.

IFA 2013: Galaxy Note 3 - Ce noutati mai are de oferit Samsung pe langa un ecran mai mare si noua versiune de Android

Samsung si dragostea sa fata de phablete continua. Noul produs este Galaxy Note 3, a fost prezentat inaintea inceperii targului IFA 2013 din Berlin si partial este un Samsung Galaxy S4 mai mare, dar aduce si cateva schimbari, la fel cum a facut-o si Note 2.

FOTO IFA 2013: Sony vrea sa ai poze mai bune pentru Facebook si ofera un gadget interesant. E camera, dar pentru telefon

Sony are trei mari divizii: imagistica, telefonie mobila si televizoare. Din toate acestea incearca sa preia cat mai mult in fiecare produs. Cea mai noua inovatie a japonezilor, prezentata la IFA 2013, este camera foto pe care o prinzi de telefon. Vine in doua versiuni si este o camera foto compacta mai mult sau mai putin premium. Iata de ce conteaza ca Sony va oferi asa ceva utilizatorilor.

IFA 2013 Laptopul hibrid e la moda: Sony aduce trei modele noi pe piata

Sony a adus la IFA 2013 o noua generatie a laptopurilor Vaio hibrid. Cele trei dispozitive, Vaio Flip, Tap 21 si Tap 11 imbina mobilitatea tabletelor cu utilitatea unui laptop.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )