Libnet.ro
UNICEF

15:00

Euro s-a apreciat la mai crescut nivel din ultimele 6 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro s-a apreciat la mai crescut nivel din ultimele 6 luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,5309 lei pentru moneda europeana, in crestere cu 1,44 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,5165 lei. Astfel, leul ajunge la cel mai scazut nivel fata de euro din ultimele 6 luni. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a ajuns Radio Romania sa-i plateasca unui angajat 100.000 de euro. Voi dona cea mai mare parte din bani

Societatea Romana de Radiodifuziune SRR) este obligata sa plateasca daune morale de 100. 000 de euro unui angajat al studioului teritorial Cluj. Nota de plata pentru abuzurile la care a fost supus jurnalistul Mihai Miclaus de conducerea institutiei va fi platita din banii contribuabililor, insa clujeanul sustine ca va face demersuri ca cei vinovati sa achite personal despagubirea.

SUA: Obama atinge cel mai ridicat nivel de clementa a unui presedinte american: A scurtat pedepsele a 153 de condamnati si a gratiat 78 de detinuti intr-o singura zi

Barack Obama, presedintele Statelor Unite a scurtat pedepsele a 153 de condamnati si a acordat gratierea pentru alti 78 de detinuti,cel mai ridicat nivel de clementa din partea unui presedinte american.

Obama a atins, luni, cel mai ridicat nivel de clementa al unui presedinte american. A gratiat 78 de detinuti intr-o singura zi

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a scurtat pedepsele a 153 de condamnati si a acordat gratierea pentru alti 78 de detinuti, cel mai ridicat nivel de clementa din partea unui presedinte american intr-o singura zi, a informat luni Casa Alba intr-un comunicat preluat de EFE, preluata de Agerpres.

Acesta este cel mai toxic arbore din lume

Arborele Mancinella poate fi gasit in ziua de azi in America de Nord si America de Sud si este probabil cel mai toxic arbore din lume. Arborele Mancinella Hippomane mancinella) creste in partea de sud a Americii de Nord si in nordul Americii de Sud si a este considerat cel mai toxic copac din lume [].

Donald Trump devine impaciuitor: Presedintele ales al Statelor Unite s-a intalnit cu unul dintre cei mai aprigi rivali din timpul campaniei electorale

Presedintele ales al Statelor Unite al Americii, Donald Trump, s-a intalnit in weekend cu multimiliardarul mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, dar si o persoana care.

Italia: Cea mai veche banca din lume, Banca Monte dei Paschi di Siena, se apropie de un plan public de salvare

Banca italiana Banca Monte dei Paschi di Siena, a treia institutie financiara a tarii si cea mai veche de pe planeta, parea joi din ce in ce mai aproape de un plan public de salvare, daca nu reuseste o majorare de capital pe piata de cinci miliarde de euro, scrie AFP.

TOP cele mai cautate destinatii din lume pe Google: Romania este pe lista

Turismul a fost un subiect fierbinte si anul acesta, dovada ca anumite destinatii de pe glob au fost in voga, cel putin dupa cautarile pe Google, potrivit Business Insider . Iata care sunt cele mai cautate destinatii de catre turistii din.

Sunt restrictii de trafic in mai multe zone din Bucuresti, miercuri si joi, pentru desfasurarea ceremoniilor de comemorare a eroilor Revolutiei

Circulatia rutiera va fi restrictionata in Capitala, miercuri si joi, cand vor avea loc actiuni de comemorare la 27 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, informeaza Brigada Rutiera Bucuresti.

Era unul dintre cei mai iubiti prezentatori din Romania, dar a plecat peste hotare din cauza datoriilor. Ce a ajuns sa FACA acum (FOTO)

Dupa ce ani la rand ne-a intrat in case cu fiecare emisiune sportiva pe care a prezentat-o, dar si cu fiecare meci comentat, mult timp nu am mai auzit nimic despre Cosmin Cernat. Iata ca dupa ce a.

Cum functioneaza cel mai mic radio din lume [VIDEO]

Cercetatorii au reusit sa creeze cel mai mic radio folosindu-se de defecte intalnite la nivelul structural al diamantelor roz. O echipa de ingineri de la Harvard John A. Paulson School of Engineering si Applied Sciences au reusit sa creeze un radio receptor de dimensiuni extrem de mici, avand la baza un ansamblu de defecte de [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )