Libnet.ro
UNICEF

18:15

Unde a concertat cel mai mare cor din lume. 64 de membri ai celebrului Ansamblu Alexandrov, disparuti in tragedia aviatica de la Soci

Adevărul Adevărul,
Unde a concertat cel mai mare cor din lume. 64 de membri ai celebrului Ansamblu Alexandrov, disparuti in tragedia aviatica de la Soci

64 de membri ai celui mai cunoscut cor din lume au fost dati disparuti in Marea Neagra, chiar in ziua de Craciun, dupa ce aeronava in care se aflau a disparut de pe radarele turnurilor de control ale aeroporturilor la scurt timp dupa ce a decolat din statiunea Soci. continuă pe Adevărul

Acesta este cel mai toxic arbore din lume

Arborele Mancinella poate fi gasit in ziua de azi in America de Nord si America de Sud si este probabil cel mai toxic arbore din lume. Arborele Mancinella Hippomane mancinella) creste in partea de sud a Americii de Nord si in nordul Americii de Sud si a este considerat cel mai toxic copac din lume [].

LUX GRETOS la cel mai mare targ de BOGATI din Europa (FOTO)

La inceputul lunii, Centru de Conventii RAI din Amsterdam a fost gazda celei de-a 15-a editii a Masters of LXRY - cel mai mare targ de lux din Europa, conform organizatorilor. Luxul face ca.

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa se construieste la Brasov

Brasovul va avea, din luna martie, un nou punct de atractie: este vorba despre cel mai mare mall din Europa destinat copiilor.

TOP cele mai cautate destinatii din lume pe Google: Romania este pe lista

Turismul a fost un subiect fierbinte si anul acesta, dovada ca anumite destinatii de pe glob au fost in voga, cel putin dupa cautarile pe Google, potrivit Business Insider . Iata care sunt cele mai cautate destinatii de catre turistii din.

4 tactici eficiente prin care sa iti transformi barul in cel mai popular loc din oras

In orice afacere, secretul pentru a supravietui pe piata este sa ai un venit constant. Iar pentru a-l obtine este imperios necesar ca oamenii sa fi auzit de tine, iar asta depinde in mare masura de cat de bine stii sa te vinzi.

Italia: Cea mai veche banca din lume, Banca Monte dei Paschi di Siena, se apropie de un plan public de salvare

Banca italiana Banca Monte dei Paschi di Siena, a treia institutie financiara a tarii si cea mai veche de pe planeta, parea joi din ce in ce mai aproape de un plan public de salvare, daca nu reuseste o majorare de capital pe piata de cinci miliarde de euro, scrie AFP.

Cine sunt avocatii implicati in tranzactia MedLife, cel mai mare IPO privat din istoria bursei

Patru case de avocatura au furnizat servicii juridice in cadrul IPO-ului de 230 mil. lei 50,8 mil. euro) realizat de catre MedLife pe Bursa de Valori Bucuresti.

Cea mai mare cerestere a numarului de pasageri din istoria aeroportului din Timisoara. in 2017 vor demara modernizarea si extinderea aerogarii

Venirea celor doua noi companii low-cost, Ryan Air si Blue Air, pe Aeroportul Traian Vuia Timisoara, a crescut cu 70% numarul pasagerilor pe cel mai mare aeroport din vestul Romaniei.

O romanca joaca rolul celei mai longevive regine din lume, Elisabeta. Cum a ajuns Roxana Lupu sa fie actrita in Marea Britanie

Actrita romanca Roxana Lupu joaca rolul reginei Elisabeta a Marii Britanii in filmul Inside Buckingham Palace.

Cel mai NOU model AUDI: PRIMELE teasere cu Q8 (FOTO)

Cel mai mare SUV Audi, Q7, va avea un frate mai mare in urmatorii ani. Gama de SUV-uri Audi include in prezent 4 modele Q2, Q3, Q5, Q7 si vor urma si altele, cum este Audi Q8, ce va fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )