Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cei mai buni sportivi ai anului au fost premiati la Gala Canotajului Romanesc

ADPM ADPM,
Cei mai buni sportivi ai anului au fost premiati la Gala Canotajului Romanesc

Cei mai buni canotori ai anului, printre care si sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, au fost premiati in cadrul Galei Canotajului Romanesc 2019. Decernarea premiilor a incununat rezultatele exceptionale ale tinerilor la competitiile internationale din acest an. continuă pe ADPM

Marian Dragulescu: imi doresc o medalie la Tokyo, sunt printre cei mai buni la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu a declarat, luni, ca isi doreste sa castige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo si considera ca este indreptatit la acest obiectiv deoarece este unul dintre cei mai buni sportivi din lume la sarituri.

Marian Dragulescu: imi doresc o medalie la Tokyo, sunt printre cei mai buni

Gimnastul Marian Dragulescu a declarat, luni, ca isi doreste sa castige o medalie la Jocurile Olimpi.

Prezidentiale 2019. Kelemen Hunor: Sper ca urmeaza cinci ani mai buni decat cei care sunt in urma noastra

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca a votat pentru o tara care sa cunoasca crestere economica si stabilitate politica, spunand ca spera ca urmatorii cinci vor fi mai buni decat ultimii cinci ani.

IFFHS: Topul celor mai buni arbitri in 2019 - Ovidiu Hategan, pe locul 23

Federatia Internationala de Istorie si Statistica a fotbalului IFFHS) a dat publicitatii topul celor mai buni arbitri in 2019, iar romanul Ovidiu Hategan se afla pe locul 23. Prima pozitie este ocupata de slovenul Damir Skomina, acesta fiind urmat de germanul Felix Brych si de olandezul Bjorn Kuipers.

Topul vanzarilor Gaudeamus 2019.Radu Paraschivescu, Olga Tokarczuk, Stephen King, Peter Handke, John Grisham, intre cei mai cumparati autori

Omul care muta nori. Sapte povestiri, de Radu Paraschivescu, a fost cea mai vanduta carte a editurii Humanitas la editia a 26-a a Targului de Carte Gaudeamus care s-a incheiat duminica la Romexpo. La editura Litera, cea mai cumparata carte a fost Rugaciune pentru Cernobil, de Svetlana Aleksievici, laureata Premiului Nobel pentru Literatura,, iar la editura Polirom Olga Tokarczuk, laureata cu Nobel pe 2018, a fost preferata cititorilor.

Doi dintre cei mai cautati criminali din Europa, prinsi dupa 20 de ani

Doi dintre cei mai cautati criminali din Europa au fost prinsi in Africa de Vest dupa ce au fost fugari timp de peste doua decenii, relateaza Fox News citand BBC.

Poza zilei vine din Copenhaga. Cei mai tineri votanti, gata sa aleaga Presedintele Romaniei: Mai au de asteptat... cativa ani (FOTO)

Poza zilei vine din Copenhaga, unde la sectia de vot nr. 91 probabil cei mai tineri votanti romani de peste hotare isi asteapta randul, foarte cumintei, sa voteze. Aparent mai au de asteptat,.

Die Welt despre Romania ca stat de tarani al Europei si unul dintre cei mai mari profitori ai UE

Intr-o analiza a unui tanar jurnalist aparuta in Welt. de, Romania apare ca o cu totul altfel de tara decat este vazuta ea, dinauntrul ei. in articolul Statul de tarani al Europei trece printr-un boom impiedicat, tara este considerata ca fiind unul dintre cei mai mari profitori ai UE si intr-o crestere economica substantiala, desi coruptia ii sperie pe investitori.

Prezenta record la vot, in diaspora. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate

Vot diaspora, alegeri prezidentiale 2019, turul doi, prezenta record. Romanii din strainatate s-au mobilizat masiv. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate. Prezenta record la vot, in diaspora Romanii din Diaspora s-au mobilizat masiv in primele doua zile de vot, iar in cea de-a treia e asteptat sa cada recordul de peste 670. 000 stabilit .

Ce limbi straine vorbesc cei mai de succes oameni de afaceri din lume

Cunoasterea uneia sau a mai multor limbi te ajuta sa te conectezi cu un numar mai mare de oameni si sa ai o noua perspectiva asupra lumii. Asadar, a fi bilingv este un avantaj important in mediul de business.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )