Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prezidentiale 2019. Kelemen Hunor: Sper ca urmeaza cinci ani mai buni decat cei care sunt in urma noastra

Adevărul Adevărul,
Prezidentiale 2019. Kelemen Hunor: Sper ca urmeaza cinci ani mai buni decat cei care sunt in urma noastra

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca a votat pentru o tara care sa cunoasca crestere economica si stabilitate politica, spunand ca spera ca urmatorii cinci vor fi mai buni decat ultimii cinci ani. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Kelemen Hunor: Asteptam de la presedintele Iohannis o actiune ferma in urmatorii cinci ani

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca asteapta de la presedintele Klaus Iohannis o actiune ferma in urmatorii cinci ani in ceea ce priveste o serie de domenii importante, cum ar fi educatia sau.

Alegeri prezidentiale 2019. Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza intr-o postare pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca aceia care nu voteaza astazi, trebuie sa taca in urmatorii 5 ani, indeamna oamenii sa mearga la vot desi este putin mai frig, pentru ca iarna nu-i ca vara, si anunta ca nu voteaza PSD.

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Noi CIFRE dau FIORI unui CANDIDAT la ora 14.00

Cu mai putin de cinci ore inaintea inchiderii urnelor in Romania, diferenta dintre candidati continua sa creasca, potrivit datelor obtinute de pe teren.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un clujean a facut stop cardiac in sectia de votare

Un barbat de 70 de ani a fost dus la Urgente de SMURD, dua ce a suferit un stop cardiac intr-o sectie de votare. Un pompier aflat in paza sectiei respective i-a acordat primul ajutor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Femeie din Dambovita a fost dusa la politie din acest motiv. Aveti mare grija!

O femeie de 49 de ani, din municipiul Hunedoara, a ajuns duminica la Politie, dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot, incidentul fiind semnalat politistilor de catre presedintele.

KELEMEN HUNOR, DESPRE DONALD TUSK: Am incredere ca va fi un lider deschis

Polonezul Donald Tusk, noul presedinte al Partidului Popular European, cunoaste indeaproape problemele regiunii, a declarat, joi, liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Ce vrea Kelemen Hunor de la viitorul presedinte: Romania sa conteze, sa fie pe primul loc in interesul fiecarui om Liderul UDMR, apel catre romani

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a votat, duminica, pentru ca Romania sa conteze, sa fie pe primul loc in interesul fiecarui om. Sa fie activ, sa fie implicat, sa incerce sa inteleaga problemele soc.

PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa ce a votat: in 2024 sper sa avem o oferta mai buna

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca, desi e dezamagit de oferta din acest an si de modul in care s-au prezentat candidatii, si-a exercitat dreptul de vot in al doilea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii cinci ani sa taci din gura

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un avertisment intr-o postare facuta pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor.

Alegeri Prezidentiale 2019, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din Romania

Alegerile Prezidentiale 2019, cele la finalul carora vom afla cine este seful statului pentru urmatorii cinci ani de zile, se desfasoara si duminica, 24 noiembrie. Sectiile de votare din tara pentru Alegerile Prezidentiale 2019- turul 2, se deschid duminica, la ora 07:00 si se vor inchide la ora 21:00. Al doilea tur al alegerilor in .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )