Libnet.ro
UNICEF

17:15

Igor Dodon afirma ca Republica Moldova nu vrea sa adere la UE in actuala situatie: De ce sa ne grabim sa prindem un tren care nu are vagoane?

România Liberă România Liberă,
Igor Dodon afirma ca Republica Moldova nu vrea sa adere la UE in actuala situatie: De ce sa ne grabim sa prindem un tren care nu are vagoane?

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca statul sau nu vrea sa adere la Uniunea Europeana, evocand criticile la adresa blocului comunitar, relateaza site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Igor Dodon e revoltat de expulzarea a cinci diplomati rusi din Republica Moldova si vrea sa discute acest subiect cu Vladimir Putin

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va participa pe 1 si 2 iunie la Forumul Economic International care se va desfasura la Sankt Petersburg si spera sa discute acolo cu omologul sau rus, Vladimir Putin, chestiunea expulzarii a cinci diplomati ai Ambasadei Federatiei Ruse la Chisinau.

Dodon convoaca Consiliul Suprem de Securitate pentru expulzarea diplomatilor rusi din Republica Moldova

Presedintele Igor Dodon a anuntat astazi convocarea Consiliului Suprem de Securitate, care se va reuni dupa vizita sa de la Sankt Petersburg, conform unui mesaj postat de acesta pe Facebook. Consiliul va dezbate decizia de expulzare a cinci diplomati rusi din Republica Moldova.

Igor Dodon a avut o intrevedere cu Dmitri Rogozin: Am condamnat demersurile antiruse ale Chisinaului

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut joi, 1 iunie, la Sankt-Petersburg, o intrevedere cu vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin. Oficialii au discutat despre relatiile moldo-ruse, dar si despre scandalul diplomatic din ultima vreme. in acest context, Dodon a condamnat decizia Chisinaului de a expulza cinci diplomati rusi, calificand actiunea drept un demers antirus.

VIDEO Igor Dodon a tras cu tunul la Sankt Petersburg in numele Moldovei

Aflat intr-o vizita de lucru la Sankt Petersburg, Igor Dodon a ajuns si la una dintre cele mai mari destinatii turistice din oras, Fortareata Petru si Pavel, unde presedintele Republicii Moldova nu a ezitat tentatiei de a trage cu tunul in numele tarii noastre.

Marian Lupu: Igor Dodon este foarte dependent de Moscova. S-a dus peste liniile rosii

Presedintele fractiunii parlamentare al Partidului Democrat, Marian Lupu, considera ca Igor Dodon s-a dus peste liniile rosii si a devenit foarte dependent de Moscova, pierzand in asa mod posibilitatea de a avea o pozitie de negocieri in raport cu Kremlinul si devenind obidient.

Igor Dodon a plecat intr-o vizita de lucru la Sankt-Petersburg

Igor Dodon a plecat miercuri, 31 mai, intr-o vizita de lucru la Sankt-Petersburg, unde va participa la forumul economic international de la Petersburg. Potrivit sefului statului, la acest eveniment vor fi prezenti diferiti lideri de state, politologi, economisti si reprezentanti ai business-ului.

Igor Dodon are indoieli daca mai merita sa intre UE, cand Marea Britanie iese

Presedintele Moldovei, Igor Dodon, a pus la indoiala beneficiile integrarii in UE, in conditiile in care Marea Britanie paraseste blocul, informeaza Reuters.

Caz socant in Republica Moldova: Un barbat s-a sinucis pentru ca era bolnav de cancer

Un barbat in varsta de 55 de ani din satul Ghilinceni, aflat in Republica Moldova, s-a impuscat in cap dupa ce a aflat de la medici ca este bolnav de cancer, potrivit Canal.

Procesul dintre Basescu si Dodon a fost din nou amamat. Avocatul lui Igor Dodon nu s-a prezentat in instanta

Procesul dintre Traian Basescu si presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, privind anularea cetateniei moldovenesti, a fost amanat inca o data. Cauza o reprezinta faptul ca avocatul lui Dodon nu.

SIF Moldova vrea sa-si rascumpere 2,4% din actiuni

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a decis, ieri, sa aprobe documentul de oferta publica de cumparare de actiuni proprii derulata de SIF Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )