Libnet.ro
UNICEF

05:00

Igor Dodon, despre lupta cu COVID-19: Daca va fi necesar, vom implica si armata

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon, despre lupta cu COVID-19: Daca va fi necesar, vom implica si armata

Igor Dodon da asigurari ca la aceasta etapa autoritatile fac fata luptei impotriva raspandirii coronavirusului. Totusi, presedintele tarii a precizat ca, in cazul in care va fi nevoie de forte suplimentare, dansul este pregatit sa implice si armata in aceste actiuni. continuă pe Adevărul

Stefan Gligor: Igor Dodon si Ion Chicu, responsabili daca focarul de coronavirus din Hancesti va evolua

Starea de urgenta in Republica Moldova trebuia decretata inaintea alegerilor parlamentare din circumscriptia din Hancesti care au avut loc la data de 15 martie curent. in stat, doar doua persoane au imputernicirea de a cere Parlamentului votarea introducerii starii de urgenta, acestia sunt presedintele Igor Dodon si prim-ministrul Ion Chicu.

Igor Dodon: Numarul celor infectati cu COVID-19 va creste. Suntem pregatiti sa facem fata unui numar de pana la 2 mii de cazuri

Presedintele Igor Dodon considera ca numarul cazurilor de infectie cu COVID-19 in Republica Moldova va creste inevitabil. Seful statului sustine ca OMS estimeaza ca in Moldova se vor inregistra pana la 500 de cazuri de contaminare. Totusi, potrivit presedintelui, Moldova este pregatita sa faca fata situatiei daca numarul celor infectati va creste pana la 2. 000 de persoane, care vor fi internate in spitale in aceeasi perioada de timp.

Igor Dodon promite ca investitiile in infrastructura drumurilor vor continua, in pofida crizei economice

Igor Dodon a declarat ca investitiile in infrastructura drumurilor nu vor fi stopate, asa precum ar fi cerut unii politicienii care au solicitat ca banii destinati initial pentru acest scop sa fie redirectionati spre sprijinirea altor domenii, ca urmare a crizei economice provocate de pandemia COVID-19.

Igor Dodon: Familia mea nu a fost testata de coronavirus

Igor Dodon a anuntat luni, 23 martie, ca atat el, cat si familia sa nu au fost testati de coronavirus. in acest context, presedintele a indemnat si cetatenii sa nu insiste sa le fie prelevate probele necesare in vederea constatarii prezentei COVID-19, decat in cazurile in care exista simptome asociate cu coronavirusul.

in urmatoarele saptamani, numarul celor infectati cu COVID-19 va ajunge la cateva sute. Anuntul lui Igor Dodon

In Republica Moldova, numarul celor infectati cu COVID-19 a ajuns la 66. Presedintele Igor Dodon a anuntat vineri, 20 martie, dupa ce au fost confirmate alte 17 cazuri noi de contaminare cu coronavirus, ca in urmatoarele saptamani cazurile de infectie vor creste cu cateva sute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )