Libnet.ro
UNICEF

17:15

Igor Dodon a inaugurat, la TVR, razboiul rece dintre Romania si Moldova

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon a inaugurat, la TVR, razboiul rece dintre Romania si Moldova

Partidele politice de la Bucuresti resping retorica lui Igor Dodon, cel care a cerut ratificarea Tratatului de frontiera dintre Romania si Republica Moldova, incetarea promovarii ideilor unioniste si acceptarea faptului ca romanii si moldovenii au istorii separate. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Acordul cu UE va fi in continuare implementat. Este posibil un referendum sa vedem unde mergem

Presedintel ales al Moldovei, Igor Dodon a afirmat, intr-un interviu acordat TVR, ca Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana va fi in continuare implementat, insa a spus ca este posibil, la un moment dat, un referndum prin care moldovenii sa decida.

Vitalie Calugareanu: Presedintele ales al Moldovei, Igor Dodon, a reusit sa se certe cu Romania si Ucraina, dar elogiaza Rusia. Mesajele confuze transmise de pro-rus despre Acordul de Asociere cu UE |ANALIZA DW

Presedintele ales al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, a reusit deja sa se certe cu ambii vecini, Romania si Ucraina, dar elogiaza Rusia, noteaza Deutsche Welle, intr-o analiza.

RAZBOI ROMANO-MOLDOVEAN: Igor Dodon, iNFURIAT la culme de Traian Basescu: Uneori e mai bine sa nu ai deloc experienta politica, decat sa ai una ca a lui

In urma declaratiei pe care a facut-o cu ocazia vizitei sale in Republica Moldova, Traian Basescu si-a atras comentarii acide din partea lui Igor Dodon. Nu mai intreba poporul, ia-o spre.

Presedintele abia ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, se duce la Moscova in vizita privata. Ce urari a primit la plecare

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat duminica, pe pagina lui de Facebook, ca pleaca la Moscova intr-o vizita privata.

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, merge la Moscova in vizita privata. Ce urari a primit la plecare

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat duminica, pe pagina lui de Facebook, ca pleaca la Moscova intr-o vizita privata.

Igor Dodon a plecat la Moscova

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a plecat duminica, 27 noiembrie, intr-o vizita neoficiala la Moscova.

NU sunt PROROMAN. Igor Dodon RESPINGE UNIREA Romaniei si a Republicii Moldova, spunand ca limba sa este moldoveneasca

Igor Dodon, noul presedinte al Republicii Moldova a tinut sa precizeze ca nu este antiroman, romanii si moldovenii fiind frati, cu radacini comune, dar fiecare la casa lui. Eu.

Igor Dodon: Nu am fost niciodata anti-roman, suntem frati, insa, fiecare la casa lui

Presedintele-ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca isi doreste sa continue politica de cooperare cu Uniunea Europeana prin pastrarea Acordului de Asociere cu blocul comunitar.

Igor Dodon: Nu am fost niciodata anti-roman, ci anti-unionist! Avem radacini istorice comune, suntem frati, insa fiecare la casa lui!

Eu nu am fost niciodata anti-roman, suntem vecini, avem radacini istorice comune, suntem frati, insa fiecare la casa lui, a declarat presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, potrivit.

Presedintele ales Igor Dodon insista pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate in Republica Moldova

Liderul socialistilor, Igor Dodon, care a castigat alegerile prezidentiale in Republica Moldova, s-a declarat vineri categoric impotriva unei aliante intre formatiunea lui si Partidul Democrat pentru a obtine o noua majoritate in Parlament, insistand asupra convocarii de alegeri legislative anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )