Libnet.ro
UNICEF

06:30

Igor Dodon a lansat cinci propuneri noului procuror general

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon a lansat cinci propuneri noului procuror general

Presedintele Igor Dodon a lansat cinci propuneri procurorului general, Alexandr Stoianoglo, care a depus astazi, 29 noiembrie, juramantul. Printre acestea se numara eradicarea coruptiei din sistem, neadmiterea implicarii politicului in activitatea institutiei, precum si investigarea cu succes a dosarelor de rezonanta, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Primele declaratii ale noului procuror general, Alexandru Stoianoglo

Noul procuror general al Republicii Moldova, Alexandru Stoianoglo, a declarat ca in cel mai scurt timp va propune o echipa noua la conducerea Procuraturii Generale, iar Procuratura nu va mai interveni in activitatea economica a oamenilor de afaceri, sugerand ca de evenetualele ilegalitati ale agentilor economici se va ocupa Inspectoratul Fiscal.

Alexandru Stoianoglo, noul procuror general al Republicii Moldova. Igor Dodon: Este un moment mult asteptat de catre societate

Fostul deputat democrat Alexandru Stoianoglo este noul procuror general al Republicii Moldova. Igor Dodon a semnat decretul prin care candidatura desemnata de Consiliului Superior al Procurorilor pentru sefia Procuraturii Generale a fost numita in functie.

Maia Sandu, despre desemnarea lui Alexandr Stoianoglo la functia de procuror general: Igor Dodon a preferat un om din sistem

Lidera PAS, ex-premierul Maia Sandu, considera ca prin desemnarea fostului deputat PDM Alexandru Stoianoglo la functia de procuror general rezulta ca Igor Dodon a preferat un om din sistem. Prim-ministra spune ca acest fapt mai inseamna ca intre socialisti si democrati a existat un targ.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, mesaj de Ziua Nationala a Romaniei: Relatiile dintre tarile noastre sunt in continua ascensiune. Romania a fost si ramane partenerul nostru strategic

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in contextul in care a partidipat la receptia oferita de Ambasada tarii noastre la Chisinau.

Vladimir Cebotari: Nu sunt convins ca Stoianoglo este cel pe care si l-ar dori Igor Dodon la sefia Procuraturii

Deputatul democrat Vladimir Cebotari declara ca are impresii bune despre candidatul inaintat presedintelui Igor Dodon de catre Consiliul Superior al Procurorilor la sefia Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo, transmite IPN.

Cutremur cu morti si raniti in Albania. Igor Dodon a transmis condoleante

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 a zguduit marti, 26 noiembrie, Albania fiind cel mai puternic seism produs in tara in ultimii 20 de ani. Presa scrie despre 15 decedati si peste 600 de raniti in urma seismului. Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de condoleante omologului sau albanez, Ilir Meta, transmite IPN.

Alexandr Stoianoglo, propus de CSP la functia de procuror general al R. Moldova

Consiliul Superior al Procurorilor l-a desemnat pe fostul deputat democrat Alexandru Stoianoglo la functia de procuror general al Republicii Moldova. Potrivit Constitutiei, presedintele tarii este cel care numeste in functie procurorul general, la propunerea CSP. Seful statului poata sa respinga candidatura propusa de CSP doar o singura data, dupa care Legea Suprema il obliga sa semneze decretul privind numirea in functie a procurorului general.

Voronin crede ca se acorda prea multa importanta functiei de procuror general

Liderul comunist, Vladimir Voronin, se arata nedumerit ca fortele politice aflate acum in Parlament, dar si societatea intreaga acorda o atentie atat de mare alegerii in functie a procurorului general, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )