Libnet.ro
UNICEF

21:15

Igor Dodon sustine ca este presat pentru a-si da demisia:Democratii pregatesc mai mute actiuni, monteaza filmulete

Adevărul Adevărul,
Igor Dodon sustine ca este presat pentru a-si da demisia:Democratii pregatesc mai mute actiuni, monteaza filmulete

Presedinte tarii, Igor Dodon, sustine ca actualmente asupra sa sunt exercitate presiuni pentru ca sa-si dea demisia din functie. Potrivit lui, astfel s-ar crea un vacuum si nu ar avea cine semna deciziile importante pentru tara. Seful statului mai spune ca a primit mesaje foarte clare de a semna decretul de dizolvare Parlamentului, transmite IPN. continuă pe Adevărul

VIDEO Igor Dodon, acuzat de tradare de tara. PDM cere demisia presedintelui si anuntarea alegerilor prezidentiale noi, odata cu cele parlamentare anticipate

Vicepresedintele PDM Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon de tradare de patrie. Democratul l-a indemnat pe presedintele tarii sa-si dea demisia. Candu a declarat ca PDM va pleda pentru alegeri prezidentiale noi, odata cu cele parlamentare anticipate. Potrivit lui Candu, alegerile ar trebui sa aiba loc in toamna acestui an.

VIDEO Igor Dodon, acuzat de tradare de tara. PDM cere demisia presedintelui si noi alegeri prezidentiale in Republica Moldova

Vicepresedintele PDM Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon de tradare de patrie pentru ca le-a propus democratilor federalizarea R. Moldova. Democratul l-a indemnat pe presedintele tarii sa-si dea demisia.

Igor Dodon, acuzat de tradare de tara. PDM cere demisia presedintelui si anunta alegeri prezidentiale noi

Vicepresedintele PDM Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon de tradare de patrie pentru ca le-a propus democratilor federalizarea Republicii Moldova. Democratul l-a indemnat pe presedintele tarii sa-si dea.

Vlad Plahotniuc: Ce au facut Igor Dodon, PSRM si ACUM este o lovitura de stat

Presedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, sustine ca ceea ce au facut astazi, 8 iunie, Igor Dodon, PSRM si Blocul ACUM este o evidenta lovitura de stat. Potrivit politicianului, acestia au incalcat deliberat Constitutia si hotararile Curtii Constitutionale. Declaratiile au fost facute in cadrul unui briefing de presa, sustinut sambata seara, transmite IPN.

Igor Dodon, obligat de Curtea Constitutionala de la Chisinau sa dizolve Parlamentul

Presedintele Igor Dodon este obligat de Curtea Constitutionala sa dizolve Parlamentul, daca nu e functional pana astazi, 7 iunie, adica dupa 90 de zile de la data validarii alegerilor parlamentare, relateaza Unimedia.

Igor Dodon: Cea mai veritabila solutie sunt alegerile anticipate

PSRM nu a luat o decizie privind o coalitie cu Blocul ACUM sau PDM, in urma sedintei Consiliului Republican al PSRM, desfasurat vineri, 7 iunie. Potrivit lui Igor Dodon, socialistii din start nu au luat in considerare varianta de coalizare cu democratii, iar Blocul ACUM nu este gata sa cedeze in anumite privinte. in acest context cea mai veritabila solutie, potrivit presedintelui, sunt alegerile anticipate, transmite IPN.

Stefan Gligor: Responsabilitatea pentru alegerile anticipate o poarta presedintele Igor Dodon

Responsabilitatea pentru alegerile anticipate o poarta presedintele Igor Dodon. Au existat toate premisele pentru a se atinge o intelegere intre Partidul Socialistilor si blocul ACUM. Cele doua formatiuni constituante ale blocului, PAS si PPDA, au emis o decizie prin care anuntau ca sunt gata sa voteze un presedinte al Parlamentului din partea PSRM si astfel socialistii nu au avut spatiu de manevra.

Igor Dodon a semnat decretul de numire a Maiei Sandu in functia de premier

Presedintele Igor Dodon a semnat decretul de numire in functia de prim-ministru a liderei Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu. Seful statului anunta ca a semnat decretul in conformitate cu prevederile Constitutiei Republicii Moldova, ca urmare a consultarii fractiunilor parlamentare, transmite IPN.

Presedintele moldovean Igor Dodon: Daca majoritatea parlamentara si guvernul nu sunt create pana duminica, va trebui sa dizolv parlamentul saptamana viitoare, luni

Presedintele Igor Dodon a anuntat ca va dizolva luni parlamentul din Republica Moldova in cazul in care pana duminica nu se formeaza o majoritate parlamentara si, implicit, un guvern, transmite agentia TASS.

Igor Dodon, in Rusia: Am precizat ca in urmatoarele zile ar putea fi formata o majoritate parlamentara, bazata pe un larg consens national

Igor Dodon a participat joi, 6 iunie, la festivitatea de deschidere a Forumului Economic International din Sankt Petersburg, Rusia, acolo unde participa la invitatia omologului sau rus, Vladimir Voronin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )