Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorina Matei, despre crima din Dambovita: Olandezul nu s-a sinucis nici sambata, nici duminica. Ci abia azi dupa ce a ajuns scandalul la cer. How convenient

B1 B1,
Sorina Matei, despre crima din Dambovita: Olandezul nu s-a sinucis nici sambata, nici duminica. Ci abia azi dupa ce a ajuns scandalul la cer. How convenient

Jurnalista Sorina Matei reactioneaza in cazul rapirii si uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita. Dupa ce seful Politiei Romane a anuntat, in exclusivitate pentru B1 TV, ca cetateanul olandez,. continuă pe B1

Victor Ponta, despre crima din Dambovita: Trebuie sa reconstruim un stat care nu mai exista. Romania nu mai este o tara sigura (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, cazul din Dambovita, unde o fetita de 11 ani a fost ucisa, iar principalul suspect, un cetatean olandez, s-a.

Sorina Matei, noi dezvaluiri despre crima din Dambovita: Pedofilul criminal era functionar al statului olandez

Jurnalista Sorina Matei continua dezvaluirile despre cetateanul olandez, principalul suspect in cazul crimei din Dambovita, care s-a sinucis, luni, intrand cu masina intr-un camion, pe o sosea din.

Tragedia din Dambovita. Olandezul, pus oficial sub acuzare in cazul minorei rapite si ucise

Olandezul, principalul suspect in cazul Adrianei, fetita din Dambovita ucisa,a fost pus oficial sub acuzare dupa ce a fost identificat drept principalul suspect in omorul minorei. Barbatul este acuzat de.

Primele date de la procurori despre crima din Dambovita: Fetita de 11 ani ar fi fost ucisa in prima jumatate de ora de la rapire

Un nou caz de disparitie urmata de crima a socat Romania in acest weekend! La circa doua luni de la tragedia de la Caracal, o fetita de 11 ani din Dambovita a fost cautata mai bine de 48 de ore pentru a fi.

Primele imagini de la accidentul cetateanului olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier. Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, afirma luni ca cetateanul olandez,.

Primele imagini cu copila ucisa din Dambovita, in masina olandezului, principalul suspect de pedofilie si crima

Au aparut primele imaginicu masina pe care a folosit-o olandezul suspectat ca a ucis-o pe fetita de 11 ani din Dambovita. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede masina de teren care.

UPDATE Olandezul suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a fost pus sub acuzare pentru omor calificat, rapire si agresiune sexuala - surse

Cetateanul olandez suspect de uciderea fetitei din Dambovita este urmarit penal pentru trei infractiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin rapire si agresiune sexuala, potrivit unor surse judiciare. Fetita de 11 ani din Gura Sutii a fost data disparuta vineri dupa ce a plecat de la scoala, iar duminica a fost gasita moarta pe un camp din apropierea localitatii.

IGPR: Cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a murit intr-un accident rutier

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier, au declarat oficiali din Politia Romana.

Reactie oficiala a Ambasadei Olandei in Romania, la cazul din Dambovita in care un cetatean olandez este principalul suspect de crima

Ambasada OIandei in Romania a avut o prima reactie oficiala la cazul din Dambovita, in care un cetatean olandez este principalul suspect de rapire si uciderea unei fetite de 11 ani. Cu mare.

Detalii tulburatoare despre crima de la Timisoara. Cu cine era Maria Karina, in momentul in care a fost injunghiata

O crima oribila a avut loc, vineri seara, in spatele Catedralei din Timisora. O tanara in varsta de 21 ani, pe nume Maria Karina, a fost injunghiata mortal de iubitul ei gelos. O tanara in varsta de 21 de ani a fost ucisa, vineri seara, in Timisoara. Ea a fost injunghiata mortal chiar de iubitul .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )