Libnet.ro
UNICEF

01:05

IKEA deschide pe 24 iunie al doilea magazin din tara

Hotnews Hotnews,
 IKEA deschide pe 24 iunie al doilea magazin din tara

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady va fi al doilea magazin al companiei in Romania si investitia este de aproximativ 90 milioane euro. Initial magazinul ar fi trebuit deschis la final de 2018, dar au survenit o serie de amanari. continuă pe Hotnews

IKEA deschide in Bucuresti cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady este al doilea magazin in Romania, cel mai mare din Sud-Estul Europei, .

IKEA deschide magazinul Pallady

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady va fi al doilea magazin al companiei in Romania, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

IN CONTEXTUL ACCENTUARII DEZECHILIBRELOR DIN TARA NOASTRA FMI: Romania, posibil sa se confrunte cu scaderea veniturilor saracilor

Dezechilibrele macroeconomice din tara noastra s-au accentuat, deficitul de cont curent si cel fiscal s-au adancit, presiunile inflationiste sunt din nou in crestere, iar daca politicile nu-si vor putea schimba directia, atunci tara se poate confrunta inclusiv cu o scadere a veniturilor care va afecta in special patura de jos a populatiei, au avertizat, vineri, reprezentantii Fondului Monetar International FMI).

Cod galben de ploi si vijelii, pana marti noapte, in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabil de la ora 10. 00 pana la ora 23. 00 pe suprafete extinse din tara.

DOCUMENT Vlad Alexandrescu: Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara o notificare prin care cere reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale

Orlando Teodorovici a trimis tuturor institutiilor publice din tara, inclusiv institutiilor de cultura si a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, in mod expres, reducerea numarului de angajati si/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale, scrie senatorul USR Vlad Alexandrescu pe pagina sa de Facebook. Potrivit documentului, Teodorovici arata ca banii prevazuti pentru plata salariilor pentru trimestrul al IV-lea sunt insuficienti. Ministrul Finantelor reaminteste obligatia ordonatorilor principali de credite de a se incadra in cheltuielile aprobate prin buget, ceea ce ar insemna fie o restructurare de personal fie o reducere corspunzatoare a salariilor. in final, ministrul roaga Ministerul Muncii sa i se comunice saptamanal masurile luate pentru incadrarea in cheltuielile de personal prevazute.

Cod galben de instabilitate atmosferica, pana la noapte, in trei sferturi din tara

Administratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica, valabil luni, de la ora 12. 00 pana la ora 23. 00, in trei sferturi din tara.

France24: Romania ia locul Chinei ca GROAPA DE GUNOI a Europei! Consecinte DRAMATICE pentru ecosistemul din tara noastra

Inca un record trist pentru tara noastra: suntem pe punctul de a deveni oficial groapa de gunoi a Europei. Romania este noua destinatie favorita a gunoaielor din Vestul continentului, dupa ce China a limitat.

Lovitura de teatru: Hannelore si Bogdan de la Insula iubirii S-AU iMPACAT si au plecat din tara!

Nimeni nu se astepta la asta! Hannelore si Bogdan de la Insula iubirii s-au impacat la jumatate de an dupa ce s-au despartit. Se pare ca cei doi au decis sa-si mai acorde o sansa, iar acum sunt din nou impr.

Ploile si vijeliile nu pleaca inca: Coduri galben si portocaliu pentru mare parte din tara

ANM a emis un cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata, valabil duminica, de la ora 14. 00 si pana la ora 21. 00 in sase judete din sud-estul tarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )