Libnet.ro
UNICEF

23:00

IKEA a devenit cel mai mare proprietar de padure din Romania: Ne faciliteaza accesul la materie prima lemnoasa administrata sustenabil

B1 B1,
IKEA a devenit cel mai mare proprietar de padure din Romania: Ne faciliteaza accesul la materie prima lemnoasa administrata sustenabil

Ikea a cumparat 33. 600 de hectare de padure din Romania, fiind prima achizitie de acest fel facuta la nivel mondial. Ikea Group a decis sa investeasca in operatiuni forestiere. Aceasta decizie ne faciliteaza. continuă pe B1

IKEA, cel mai mare proprietar de paduri din Romania

Kea a cumparat cele 33. 600 de hectare de padure de la o firma suedeza, Greengold, condusa de fostii parteneri ai universitatii americane Harvard in Romania, si devine astfel cel mai mare proprietar de paduri din Romania.

GALERIE FOTO. Ford Mustang Apollo, gata de ZBOR la cel mai mare show aviatic din SUA

EEA AirVenture Oshkosh este unul dintre primele zece cele mai mari show-uri aviatice din lume, iar evenimentul, organizat anual, este curtat, de multe ori, de catre producatori din afara industriei aeronautice, precum Ford.

Cel mai mare eveniment spatial din 2015: Sonda New Horizons va trece la cea mai mica distanta de Pluto. Imagini luate in timpul istoricului survol vor fi dezvaluite

Sonda americana New Horizons, lansata de NASA in 2006, va trece la cea mai mica distanta de misterioasa planeta pitica Pluto, dupa ce a parcurs in noua ani si jumatate aproximativ 5 miliarde de kilometri.

Raheem Sterling, cel mai scump jucator englez din istorie

Atacantul Raheem Sterling, 20 ani, a devenit cel mai scump jucator englez din istorie dupa transferul sau la Manchester City.

Cel mai batran pestisor auriu din Marea Britanie are 38 de ani

Cel mai varstnic pestisor auriu din Marea Britanie va implini in curand 38 de ani. Pestele a fost castigat de doi copii, la un balci, in 1977 si a devenit prietenul lor inca de atunci. Se.

NATO organizeaza cel mai amplu exercitiu militar din ultimii 13 ani. Zeci de mii de militari vor fi mobilizati

Alianta Nord-Atlantica si tari aliate vor organiza, in octombrie-noiembrie, cel mai amplu exercitiu militar din ultimii 13 ani. Vor fi mobilizati 36. 000 de militari in zona Mediteranei pentru contracararea.

Zboruri ANULATE pe cel mai mare aeroport din Europa, din cauza protestelor

Aeroportul Heathrow din Londra a avertizat ca unele zboruri vor fi anulte, iar altele vor avea intarziere, dupa ce un grup de activisti au intrat pe pista de aterizare din nord, pentru a protesta impotriva posibilei extinderi a celui mai mare aeroport din Marea Britanie.

Parteneriat inedit intre invechita Posta Romana si cel mai mare jucator online, eMag

Compania Nationala Posta Romana a anuntat, miercuri, lansarea unei colaborari cu eMAG , prin care operatorul national de servicii postale va livra colete catre clientii retailerului online. Cu alte cuvinte, una dintre cele mai invechite, la propriu si.

SIF Oltenia a raportat cel mai mare profit dintre SIF-uri, de 103,7 milioane de lei

SIF5 Oltenia a inregistrat, in prima jumatate a anului, un profit de peste 103,73 milioane de lei, arata un raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana

Posta Romana a anuntat, miercuri, incheierea unui parteneriat cu retailerul online eMAG, care va permite celor care comanda pe Internet sa-si ridice produsele din oficiile postale. Cei de la eMAG sunt cunoscuti pentru promptitudinea cu care isi livreaza comenzile exista si abateri de la aceasta norma, cum ar fi sezonul Black Friday), dar se pare [] Cel mai rapid magazin online colaboreaza cu cel mai lent curier: eMAG si Posta Romana Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )