Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ilan Laufer, consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ilan Laufer, consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Ilan Laufer, care l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis de antisemitism pentru ca a refuzat sa il numeasca ministru al Dezvoltarii Regionale, a fost numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila l-a numit pe Ilan Laufer consilier onorific, dupa ce Klaus Iohannis nu a acceptat propunerea acestuia la Ministerul Dezvoltarii

Premierul Viorica Dancila i-a oferit o functie in Guvern lui Ilan Laufer, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea acestuia pentru conducerea Ministerului Dezvoltarii. Laufer a fost numit.

Ilan Laufer, numit consilier onorific al premierului Dancila

Harry-Ilan Laufer a fost numit consilier onorific al prim-ministrului, functie neremunerata, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Decizia a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial, scrie.

Ilan Laufer, refuzat de Iohannis la Ministerul Dezvoltarii, a fost desemnat consilier onorific in Guvernul Dancila

Ilan Laufer a anuntat luni, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca a fost desemnat consilier onorific neremunerat in Guvernul condus de Viorica Dancila. Acesta s-a declarat mandru si a anuntat ca va folosi toata experienta acumulata, in special in contextul preluarii presedintiei Consiliului UE.

Alina Mungiu Pippidi: Sa fiu in locul doamnei Dancila, as publica ordinea de zi a sedintelor de guvern de acum pana in Craciun pe net. Daca bagi in plus ceva, se cheama ca ai mintit(VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a vorbit luni, in cadrul Stirilor B1 TV, despre faptul ca presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care i-a solicitat agenda de lucru a.

Ilan Laufer spune ca Viorica Dancila l-a numit consilier onorific

Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a anuntat pe contul sau de Facebook, ca premierul Viorica Dancila l-a numit in functia de consilier onorific. Reamintim ca in luna noiembrie, Ilan Laufer a declansat un scandal urias dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa-l numeasca in functia de ministru al dezvoltarii. Laufer l-a acuzat atunci pe Iohannis ca este antisemit.

UPDATE ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale / Dan Barna ceruse oficial marti o audienta cu premierul

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, au mers vineri la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si a avut loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului. UPDATE Barna, in numele grupului parlamentar USR de la Camera Deputatilor, a transmis premierului pe 11 decembrie o cerere de audienta in regim de urgenta. Vezi in articol textul acesteia.

Viorica Dancila: Sunt un om puternic, care stie ce are de facut. Nu voi ceda!

Premierul Viorica Dancila a transmis duminica, la Parlament, la reuniunea Consiliului National PSD, ca nu va ceda. Nu a fost usor si vreau sa va multumesc pentru sustinere mai ales atunci cand avalansa.

ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, se afla la aceasta ora la Guvern unde discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si are loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

VIORICA DANCILA: Bugetarii vor avea inca doua zile libere in decembrie

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca angajatii din sectorul bugetar vor avea inca doua zile libere, in 24 si 31 decembrie, precizand ca si plata pensiilor se va face inainte de sarbatori.

Mesajul Comisiei Europene pentru premierul Viorica Dancila: Sa ne urmareasca mai indeaproape!

Premierul Viorica Dancila a declarat ca isi doreste de ziua sa de nastere ca Romania sa fie respectata. Eu, in calitate de premier, am sa cer pentru tara mea sa fie intotdeauna tratata cu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )