Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ilan Laufer, recomandari pentru noul Cod Fiscal

Antena3 Antena3,
Ilan Laufer, recomandari pentru noul Cod Fiscal

Adrian Maniutiu si Ilan Laufer au vorbit, marti, la Daily Income, despre motivele rediscutarii Codului Fiscal si care ar fi posibilele solutii pentru a multumi pe toata lumea. Se discuta pe o chestiune. continuă pe Antena3

Noul Cod Fiscal. De la argumentele si contraargumentele economistilor la bataliile politice

Retrimiterea spre analiza a noului Cod Fiscal, de catre Presedintie pentru Parlament a incins dezbaterile nu doar pe marginea documentului in sine, ci si pe tema politicilor fiscal-bugetare ale Guvernului. Mai intai economistii, apoi si politicienii, s-au despartit in tabere pro si contra. Va prezentam un scurt istoric al acestor dezbateri referitoare la Noul Cod Fiscal.

Noul Cod Fiscal incaiera si economistii, nu doar politicienii. BNR si Consiliul Fiscal se opun, mai multi profesori universitari cer readoptarea in acelasi fel

Noul Cod Fiscal incaiera si economistii, nu numai politicienii. Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis proiectul in Parlament pentru reexaminare, mai multi economisti au adus opinii atat pro cat si contra adoptarii noii legi.

Ce spune ministrul Muncii legat de noul Cod fiscal

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, in cadrul emisiunii Secvential cu Adrian Ursu, ca noul Cod fiscal este un instrument de crestere economica si de combatere a evaziunii fiscale. Mediul privat,.

Isarescu renunta la manusi si face praf noul Cod Fiscal: Este inaplicabil, ii lipseste masura

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a renuntat vineri la discursul cu manusi pe tema noului Cod Fiscal si a adoptat unul mult mai transant: pachetul de reduceri de taxe si impozite este inaplicabil, iar impactul aplicarii sale este major, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge legea fiind inteleapta.

Dan Suciu: Mugur Isarescu a spus ca noul Cod Fiscal este foarte bun. Afirmatiile sale tin de aplicarea unui set de sase masuri de relaxare fiscala. Guvernul nu a consultat Consiliul Fiscal (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu, a oferit lamuriri, luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, cu privire la declaratiile guvernatorului BNR, Mugur.

INCOME: Adevaratul motiv al respingerii noului Cod Fiscal

Adrian Maniutiu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Income, contextul in care noul Cod Fiscal a fost retrimis spre reexaminare de catre presedintele Klaus Iohannis, in conditiile in care, in.

INCOME: Ministrul Finantelor Publice, reactie la criticile aduse noului Cod Fiscal

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a comentat, intr-un interviu acordat in exclusivitate emisiunii INCOME, de la Antena 3, reactiile virulente ale Consiliului Fiscal si Bancii Nationale vizavi de noul Cod.

Eugen Teodorovici: Din ce am vorbit cu cei de la PNL, toti au spus ca voteaza Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat o sesiune extraordinara in Parlament dupa 15 august, pentru noul Cod Fiscal ce va fi promulgat la 1 septembrie. Ministrul de finante, Eugen Teodorovici, sustine ca a vorbit cu.

Alina Gorghiu, la Subiectiv: Un Cod fiscal, ca sa poata deveni realitate, trebuie sa fie sustenabil

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a fost invitata, marti seara, la emisiunea Subiectiv, pentru a discuta pe marginea celor mai importate subiecte politice si economice ale momentului. Iata cele mai importante.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )