Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ilie Balaci a debutat la nationala la 17 ani: M-am simtit cu adevarat vedeta

Adevărul Adevărul,
Ilie Balaci a debutat la nationala la 17 ani: M-am simtit cu adevarat vedeta

Ilie Balaci a murit la varsta de 62 de ani. A jucat de 69 de ori in nationala de seniori a Romaniei, pentru care a marcat opt goluri. continuă pe Adevărul

Ilie Balaci, un geniu al fotbalului: La cati ani a debutat la nationala si cum a fost poreclit, ca antrenor, in lumea araba

In Romania nu mai exista, astazi, un fotbalist de nivelul lui Ilie Balaci, iar CV-ul stelar al acestuia vorbeste de la sine despre nivelul pe care l-a atins Minunea blonda.

ULTIMELE IMAGINI cu Ilie Balaci, pe Arena Nationala. Fostul mare fotbalist a refuzat sa stea la tribuna oficiala (FOTO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Ultimele imagini cu Balaci sunt de pe Arena Nationala, de la meciul Romania - Serbia, p.

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, despre moartea socanta a tatalui sau: ii era frica de moarte. Spunea ca va muri tanar

Lorena, fiica lui Ilie Balaci, a dezvaluit ca e in soc si inca nu ii vina sa accepte ca tatal ei nu mai este. Dumnezeu asa a vrut, sa-l ia repede. Aseara era bine, asa a vrut Dumnezeu sa ni-l.

Fostul international Ilie Balaci a decedat

Fostul international Ilie Balaci a decedat la varsta de 62 de ani, a anuntat astazi la Digi Sport, fostul sau coechipier, Sorin Cartu.

Moment emotionant la Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat pe teren mii de trandafiri albi

Gest incredibil la Craiova, dupa trecerea in nefiinta a lui Ilie Balaci. Suporterii au aruncat, in minutul opt al meciului dintre Universitatea Craiova si FCSB cu mii de trandafiri albi in teren. Coincidenta.

Craiova isi ia adio de la marele Ilie Balaci: S-a anuntat cand va fi inmormantat fostul mare fotbalist

Ilie Balaci a decedat chiar in orasul pe care l-a iubit. Voia sa vada derby-ul CS U Craiova FCSB, insa s-a stins in ziua partidei.

CUTREMURATOR: Detalii despre ULTIMELE CLIPE din viata lui Ilie Balaci!

ISU Dolj a precizat, duminica, intr-un comunicat ca decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat dupa ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare. in jurul orei 09. 40, a.

VIDEO Ilie Balaci, un geniu al fotbalului: Faze magice din cariera sa si rezumatul meciului in care a distrus Italia

Ilie Balaci a adunat 65 de selectii si opt goluri in prima reprezentativa, fiind in Top 3 cei mai buni fotbalisti din istoria Romaniei, alaturi de Hagi si de Dobrin.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )