Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ilie Balaci, inmormantat cu onoruri militare. Scorpionii negri vor purta sicriul pe tot parcursul zilei

Adevărul Adevărul,
Ilie Balaci, inmormantat cu onoruri militare. Scorpionii negri vor purta sicriul pe tot parcursul zilei

Fostul fotbalist Ilie Balaci, decedat duminica in urma unui stop cardiac, este inmormantat astazi. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Balaci a fost depus la stationul Ion Oblemeneco din Craiova. continuă pe Adevărul

UPDATE VIDEO Ilie Balaci, inmormantat cu onoruri militare. Momente unice pe stadionul din Banie. Suporterii celor doua galerii rivale au scandat impreuna

Fostul fotbalist Ilie Balaci, decedat duminica in urma unui stop cardiac, este inmormantat astazi. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Balaci a fost depus la stationul Ion Oblemeneco din Craiova.

Ilie Balaci va fi inmormantat marti. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus in aceasta seara la stadionul din Craiova

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru e cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Unde va fi inmormantat Ilie Balaci. Slujba va fi oficiata de Mitropolitul Olteniei

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti, 23 octombrie. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru este cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Romanii si-au luat adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist a fost inmormantat cu onoruri militare

Update:Fostul fotbalist si antrenor roman Ilie Balaci a fost inmormantat cu onoruri militare, la Cimitirul Sineasca din Craiova. Update:Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Sineasca, inconjurat de.

Ilie Balaci a fost nmormntat cu onoruri militare - Mamei fostului fotbalist i s-a facut rau

Unei persoane i s-a facut rau la cimitir, in momentul inhumarii fostului international, fiind necesara interventia unui echipaj SMURD, care si-a facut cu greu loc din cauza imbulzelii din jurul mormantului. Potrivit gds. ro, persoana careia i s-a facaut rau a fost mama lui Ilie Balaci.

Unde va fi inmormantat regretatul fotbalist Ilie Balaci. Familia acestuia a facut anuntul

Familia lui Ilie Balaci a anuntat ca fostul mare fotbalist urmeaza sa fie inmormantat marti la Craiova. Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu legendei fotablului romanesc o pot face la.

Romanii isi iau adio de la Ilie Balaci! Marele fotbalist va fi inmormantat intr-un cimitir din Craiova

Este doliu in Craiova. Ilie Balaci, minunea blonda a fotbalului romanesc, va fi condus martipe ultimul drum. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Au fost momente.

Craiova isi ia adio de la marele Ilie Balaci: S-a anuntat cand va fi inmormantat fostul mare fotbalist

Ilie Balaci a decedat chiar in orasul pe care l-a iubit. Voia sa vada derby-ul CS U Craiova FCSB, insa s-a stins in ziua partidei.

A fost stabilita cauza mortii lui Ilie Balaci. Care este rezultatul autopsiei

Autopsia a aratat ca Ilie Balaci a murit in urma unui stop cardio-respirator, iar fosta legenda a Universitatii Craiova va fi inmormantata marti, la cimitirul Sineasca, unde este inmormantat si tatal.

Omagiu pentru Ilie Balaci. O strada din Craiova ii va purta numele

Primaria Craiovei a anuntat, luni seara, ca o strada din municipiu va purta numele lui Ilie Balaci, iar in fiecare an va fi organizata o gala care ii va purta numele si in cadrul careia vor fi premiati cei ma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )