Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Ilie Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis: E un mut care nu spune nimic. De la ce a pornit scandalul

Playtech Playtech,
Ilie Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis: E un mut care nu spune nimic. De la ce a pornit scandalul

Ilie Nastase il critica dur pe Klaus Iohannis, dupa ce presedintele Romaniei a anuntat ca va retrage decoratiile acordate tuturor persoanelor care au fost condamnate penal. Fostul mare tenismen a parut deranjat de deciza presedintelui, desi a declarat ca nu are nicio problema. Ilie Nastase, dupa ce Iohannis a anuntat ca retrage decoratiile condamnatilor penal: . continuă pe Playtech

Gica Popescu si Ilie Nastase, iertati de Klaus Iohannis

Gica Popescu si Ilie Nastase vor pastra decoratiile primite din partea Administratiei Prezidentiale, dupa cum reiese dintr-un act semnat astazi de Klaus Iohannis.

Reactia lui Adrian Nastase, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca ii retrage decoratia. Asa construieste Romania normala!

Fostul premier a reactionat dur, dupa anuntul facut de catre presedintele Klaus Iohannis, in urma cu cateva zile, potrivit caruia va retrage toate decoratiile pentru cei care au condamnari penale. Adrian Nastase i-a transmis un mesaj liderului statului, facand declaratii pe acest subiect care a starnit foarte multe reactii, in ultima perioada. Reactia lui Adrian .

Ilie Nastase pune tunurile pe Klaus Iohannis: Un mut! I-am intins mana si mi-a intors spatele

Fostul mare tenismen Ilie Nastase spune n-are o problema sa dea inapoi distinctia primita in 2016 de la Klaus Iohannis, daca acesta va decide sa retraga decoratiile acordate tuturor oamenilor cu probleme penale.

Ilie Nastase arunca bomba dupa ce Iohannis a decis sa retraga ordinul Steaua Romaniei persoanelor condamnate: Altul care a furat sase case si nu e penal!

Ilie Nastase a venit cu un atac exploziv la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a anuntat ca va retrage toate decoratiile primite de-a lungul anilor de persoane condamnate penal.

Lista celor 12 cavaleri condamnati penal lasati fara decoratie. Presedintele a semnat decretul. Gica Popescu, Ilie Nastase si Silvio Berlusconi, iertati

Adrian Nastase, Dan Voiculescu, Miron Mitrea, Gheorghe Bucur, Dorinel Mihai Mucea, Gheorghe Mencinicopschi, Emilian Cutean, Adrian Severin, Ionel Mantog, Mircia Muntean, Anghel Gh. Cristian, Irina Paula Jianu sunt cei 12 cavaleri carora Iohannis le-a retras decoratiile din cauza condamnarilor. Cei 12 si-au pierdut dreptul de a fi ingropati cu onoruri militare, dar si locul de veci. Ilie Nastase, Gica Popescu si Silvio Berlusconi nu sunt pe lista.

Klaus Iohannis a retras oficial decoratiile a 12 condamnati penal: Printre ei se numara Adrian Nastase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu si Adrian Severin

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a retras oficial, miercuri, decoratiile a 12 persoane, care au primit condamnari penale, dupa cum promisese anterior. Adrian Nastase, Bucur Gheorghe, Miron Mitrea, Mucea.

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

Pensiile pe care Klaus Iohannis le vrea eliminate cu orice pret. PSD a exagerat cu aceste indemnizatii

Astazi Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o zi plina de declaratii si, bineinteles, de atacuri la reprezentantii PSD. in plus fata de cele discutate pe marginea eliminarii pensiilor, domnul Iohannis a avut cateva lucruri de spus si despre motiunea simpla de cenzura inaintata in Parlament impotriva Ministrului Liberal de la Finante, Florin Citu. Pensiile .

Klaus Iohannis: Personal nu sustin eliminarea pensiei speciale la magistrati Este o discutie care se va purta n Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a precizat ca, personal, nu sustine eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati, dar aceasta discutie se va purta in Parlament.

KLAUS IOHANNIS: Mi-am asumat un parteneriat cu CSM, ca sustinator ferm al justitiei independente

In cadrulul sedintei CSM de astazi, Preseintele Klaus Iohannis, a declarat faptul ca anul 2019 a fost anul in care cetatenii au aparat independenta justitiei. Desi anul a inceput in nota tensionata, cu un sistem judiciar aflat in defensiva, rezultatul referendumului din mai a obligat decidentii politici sa-si reconsidere actiunile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2685 seconds )