Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ilie Nastase, mesaj controversat pentru Simona Halep: Cand te duci acum si apare in dreptul tau Romania....Te duci si stergi

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, mesaj controversat pentru Simona Halep: Cand te duci acum si apare in dreptul tau Romania....Te duci si stergi

Ilie Nastase a transmis un mesaj controversat pentru Simona Halep caruia ii cere sa nu mai reprezinte Romania in competitii. continuă pe Antena3

Mesajul lui Ilie Nastase pentru Simona Halep: Sa nu mai apara Romania in dreptul numelui tau! Pune mana si sterge

Superstarurile sportului romanesc au participat, la Palatul Parlamentului, la o conferinta de presa in care au cerut mai multi bani pentru ramura sociala care i-a consacrat. Cu aceasta ocazie, Ilie Nastase a.

Ilie Nastase si sfatul pentru Simona Halep: Sa nu mai apara numele Romaniei in dreptul ei

Mai multi fosti si actuali sportivi au participat, miercuri, la Palatul Parlamentului la o conferinta de presa in care au cerut mai multi bani pentru sportul romanesc. Ilie Nastase a avut un punct de vedere propriu, acesta cerandu-i mai in gluma mai in serios Simonei Halep sa stearga numele Romaniei din dreptul ei.

Schimb de replici intre Ilie Nastase si Simona Halep. A luat-o razna complet

S-a intamplat si neprevazutul! Ilie Nastase i-a aruncat bomba lui Halep, iar ea a raspuns in consecinta. De la ce au pornit discutiile intre cei doi si ce a avut sa-i reproseze fostul jucator de tenis campioanei? Schimb de replici intre Ilie Nastase si Simona Halep Simona Halep va participa in cursul saptamanii viitoare la .

Simona Halep, mesaj raspicat in Parlament: Nu cer pentru mine!

Simona Halep a mers, miercuri, in Parlamentul Romaniei, alaturi de Nadia Comaneci, Camelia Potec si Gabriela Szabo pentru a le cere politicienilor mai multi bani pentru sport.

Ilie Nastase il ataca pe Mugur Isarescu. Ceausescu a stat 25 de ani, Isarescu, 30!

In urma unei dezbateri ce are legatura cu salvarea sportului in Romania, Ilie Nastase ii adreseaza cuvinte grele guvernatorului Mugur Isarescu. Acesta spune ca Ceausescu a stat 25 de ani, Isarescu, 30! Ilie Nastase il ataca pe Mugur Isarescu Ilie Nastase nu a putut sa se mai abtina si a inceput sa spuna totul pe .

Digisport: Ilie Nastase l-a facut praf pe Mugur Isarescu: il vor ingropa la BNR. Critici si pentru Ionut Stroe

Ilie Nastase l-a criticat din nou pe Mugur Isarescu, chiar la Palatul Parlamentului. Fostul mare tenisman l-a numit tovaras pe guvernator, despre care sustine ca va fi ingropat la BNR.

ADEVARUL a IESIT la IVEALA! Cu cate femei s-a iubit Ilie Nastase? Numarul impresionant a fost dezvaluit chiar de fostul tenismen!

Ilie Nastase este o adevarata legenda, atat in lumea sportului cat si viata femeilor. Fostul numarul unu mondial are povesti demne de romanele de dragoste.

Ilie Nastase o vede pe FCSB in Ghencea

Fostul mare tenismen Ilie Nastase crede ca FCSB va ajunge sa joace pe noul stadion din Bulevardul Ghencea.

Lovitura pentru tenisul romanesc! SIMONA HALEP a facut anuntul retragerii! Vestea a cazut ca un TRASNET

Lotura pentru tenisul romanesc! Simona Halep nu va evolua sub tricolor in duelul contra Italiei, in perioada 17-18 aprilie, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I. Simona Halep este de parere ca.

Simona Halep, boicot la FedCup. Federatia Romana de Tenis, masuri legate de sportiva

Simona Halep hotaraste sa boicoteze meciurile de la Fed Cup. Federatia Romana de Tenis vrea sa ia masuri in legatura cu aceasta decizie. De ce a luat Simona aceasta hotarare? Simona Halep, boicot la FedCup. Simona Halep a luat hotararea sa boicoteze meciurile din cadrul Fed Cup, aceasta fiind nemultumita de schimbarile facute. Cei din .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )