Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ilie Nastase, profetie amara pentru Simona Halep

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, profetie amara pentru Simona Halep

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, sambata seara, ca Simonei Halep ii va fi greu sa se mentina pe locul 1 in clasamentul WTA deoarece toate celelalte jucatoare din circuit vor dori sa o. continuă pe Antena3

Ilie Nastase: Simona trebuie sa fie atenta la fiecare meci. E un an foarte bun pentru tenisul romanesc, numai ca noi, la federatie, ne certam

Fostul sportiv Ilie Nastase a declarat, sambata, ca Simona Halep va trebui sa fie atenta la fiecare meci ca sa se mentina pe primul loc in clasamentul WTA. Nastase este de parere ca 2017 este un an foarte bun pentru tenisul romanesc.

Federatia Romana de Tenis: Simona Halep, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017

Simona Halep 1 WTA) a primit, sambata seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017. Au mai fost premiati, printre altii, Horia Tecau, Marius Copil sau Mihaela Buzarnescu.

Simona Halep a confirmat prezenta la turneul Rogers Cup de la Montreal

Organizatorii turneului Rogers Cup au anuntat primele jucatoare care au confirmat prezenta la Montreal in 2018. Simona Halep 1 WTA), castigatoarea editiei din 2016, va participa pentru a saptea oara la competitia din Canada, care se va desfasura in perioada 3-12 august 2018.

FOTO Simona Halep, incantatoare la o gala desfasurata aseara la Palatul Parlamentului. Cum s-a imbracat liderul WTA si ce tenismen a avut alaturi

La capatul unui an incarcat de succese si performante, Simona Halep culege premiu dupa premiu pentru activitatea ei sportiva.

Simona Halep a intrat, in premiera, in Top 300 cei mai bogati romani. La ce distanta se afla de Tiriac in clasament

La doar 26 de ani, Simona Halep a intrat in topul celor mai bogati romani. Aceasta a intrat pentru prima data in top 300, dupa un an 2017 formidabil. Ajunsa numarul 1 mondial, tenismena a ajuns.

Simona Halep este lider mondial, dar nu si cea mai buna din lume. Cine a fost desemnata jucatoarea anului 2017

Federatia Internationala de Tenis ITF) a desemnat-o peGarbine Muguruz dreptcea mai buna jucatoare a lumii,chiar daca liderul ierarhiei mondiale este Simona Halep. in octombrie, Muguruza .

Australian Open: Simona Halep, prima pe lista jucatoarelor direct acceptate pe tabloul principal - Alte 5 sportive din Romania se gasesc in aceeasi situatie

Miercuri, a fost anuntata lista jucatorilor si jucatoarelor direct acceptati la primul Grand Slam din 2018, Australian Open. Liderul WTA, Simona Halep, se afla in fruntea listei, pe care mai figureaza alte cinci romance: Sorana Cirstea, locul 37 WTA, Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA, Mihaela Buzarnescu, locul 59 WTA, Monica Niculescu, locul 78 WTA, si Ana Bogdan, locul 105 WTA.

FOTO Simona Halep, omagiu inedit adus Regelui Mihai. Ce mesaj a transmis cea mai buna jucatoare de tenis din lume

Moartea Regeleui Mihai al Romaniei a intristat-o si pe Simona Halep, care inca se bucura de cateva zile de vacanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )