Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ilie Nastase: Nu stiu daca ies acum din UNPR, dar eu nu ma duc cu Basescu

Adevărul Adevărul,
Ilie Nastase: Nu stiu daca ies acum din UNPR, dar eu nu ma duc cu Basescu

Senatorul UNPR Ilie Nastase a declarat, luni, pentru News. ro, ca nu s-a decis daca va parasi partidul dupa fuziunea cu PMP, dar a precizat ca i-au ajuns 10 ani cu un presedinte chior in Tara Orbilor si ca nu se duce la Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Simona Halep nu va participa la Olimpiada de la Rio. Reactia lui Ilie Nastase

Fostul presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR) Ilie Nastase precizat ca Simona Halep stie singura ce e mai bine pentru ea, dupa ce jucatoarea de tenis a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza riscului de contaminare cu virusul Zika.

Cum comenteaza Ilie Nastase decizia Simonei Halep, de a nu participa la Jocurile Olimpice

Ilie Nastase a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august, scrie Adevarul. Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva?.

Cum comenteaza Ilie Nastase decizia Simonei Halep de a nu merge la Rio si ce crede despre port drapelul Romaniei

Ilie Nastase a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august.

Liga actorilor din UNPR paraseste corabia: Mihai Malaimare, Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel nu vor sa fie condusi de Traian Basescu

Trei retrageri din UNPR in mai putin de o saptamana, de la fuziunea partidului cu PMP-ul lui Traian Basescu. Mihai Malaimare, Cezara Dafinescu si Alexandru Arsinel au anuntat ca nu vor sa mai.

Actorul Mihai Malaimare si-a anuntat demisia din UNPR: Am fost un dobitoc!

Actorul Mihai Malaimare si-a anuntat demisia din UNPR, formatiunea la care aderase in 2015, printr-un mesaj postat pe Facebook in care critica adeziunea cu PMP. In urma cu ceva timp, din.

Radu Banciu: Erdogan nu este un dictator oarecare si beneficiaza de suportul populatiei. in Europa nu stiu daca, intr-o situatie similara, oamenii ar fi iesit in strada sa apere dictatorul (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre lovitura de stat esuata din Turcia. Deocamdata sunt putine lucruri clare, multe speculatii. Ati vazut.

Alexandru Arsinel a demisionat din UNPR

Alexandru Arsinel a lasat de inteles ca a parasit si el 'corabia' PMP-UNPR, chiar inainte ca la 'timona' sa vina Traian Basescu. Nu, cred ca nu mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )