Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini care taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

B1 B1,
Imagini care taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru. continuă pe B1

Imagini care iti taie respiratia: Cea mai sexy arbitra din lume este o rusoaica. Suporterii vin la meciuri doar pentru ea (FOTO)

Ekaterina Kostunin a fost aleasa cea mai sexy arbitra din lume. Tanara este din Rusia, are 21 de ani si arbitreaza in liga a treia, zona Siberia, potrivit ProSport. E o placere pentru.

Mama si fiica cu posterioare identice! Cele doua concureaza la cea mai sexy competitie a Braziliei (FOTO)

Bruna Ferraz si Eduarda Morais, mama si fiica, concureaza impreuna la una dintre cele mai anticipate competitii din Brazilia, Miss Bumbum, potrivit The Sun. Ceea ce atrage atentia la cele doua este.

Noua inovatie in bucatarie: COOK VISION, oala inteligenta care integreaza tehnologia de cea mai inalta calitate la un pret accesibil si un design neobisnuit (VIDEO)

P) Fierbeti si gatiti la abur, utilizand un singur vas. Cu Cook Vision de la iTelestore descoperiti o noua categorie de vase care integreaza tehnologia inteligenta de cea mai inalta calitate la un.

Reteta zilei. Cea mai buna prajitura de toamna

Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit un preparat dulce care contine oua, zahar, prune, pere, nuci, ciocolata alba, dar si alte ingrediente delicioase. Pubi este cea mai buna prajitura.

Cea mai RECE sau cea mai CALDA iarna din ultima suta de ani in Europa? Doua publicatii de prestigiu anunta prognoze total diferite, citand acelasi meteorolog (FOTO)

Controversa anului in meteorologie! Doua publicatii de prestigiu din Europa se folosesc de declaratiile aceluiasi meteorolog pentru a anunta, aproape concomitent, ca pe continent urmeaza fie cea mai grea.

Cea mai grea iarna din ultimul secol se instaleaza in Romania. Cand vor fi inregistrate cele mai scazute temperaturi

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

Cea mai sigura parcare de TIR-uri din Europa de Est, construita in Timis. A costat 5 milioane de euro

O firma din Lugoj Timis), in care este actionar si fiul marelui industrias interbelic Max Ausnit, a obtinut o finantare europeana de cinci milioane de euro pentru realizarea unei parcari securizate pentru camioane. in cadrul proiectului actuala parcare, construita din bani proprii in 2012, va fi modernizata si extinsa. in urma investitiei, parcarea pentru camioane de la Lugoj va fi cea mai sigura din Europa de Est.

A fost descoperita cea mai mare pestera din lume (FOTO)

O pestera din Republica Ceha a fost catalogata drept cea mai adanca pestera subacvatica din lume, avand o adancime de 403 metri. Pe data de 27 septemembrie, o echipa care a pilotat de la dis.

Meteorologii avertizeaza ca ne asteapta cea mai friguroasa iarna din ultimul secol. Cand vor fi inregistrate cele mai scazute temperaturi

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

Cum sa faci cea mai buna tarta cu pere

Fructe de sezon, dulci si zemoase, perele sunt ingredientul perfect pentru o tarta delicioasa. Cum sa faci cea mai buna tarta cu pere? Nimic mai simplu. Citeste retete noastra, cumpara ingrediente proaspete si tarta este ca si facuta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )