Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reteta zilei. Cea mai buna prajitura de toamna

Antena3 Antena3,
Reteta zilei. Cea mai buna prajitura de toamna

Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit un preparat dulce care contine oua, zahar, prune, pere, nuci, ciocolata alba, dar si alte ingrediente delicioase. Pubi este cea mai buna prajitura. continuă pe Antena3

O adolescenta obsedata de criminalii in serie si-a atacat cea mai buna prietena. Ce au descoperit anchetatorii in camera ei. Toti erau in pericol!

O adolescenta de 14 ani a devenit atat de obsedata de criminalii in serie incat a incercat sa-si ucida cea mai buna prietena, dupa ce a ademenit-o intr-un loc ferit din curtea.

Cea mai buna reteta de piure de conopida cu rozmarin si usturoi

Ne-am obisnuit ca atunci cand ne e pofta de un piure sa ne repedem la cartofi, sa-i punem intr-o oala cu apa si sare si sa-i pasam apoi. Dar ce ati zice daca am incerca, pentru acest inceput de saptamana, sa facem cea mai buna reteta de piure de conopida cu rozmarin si usturoi.

Cum sa faci cea mai buna tarta cu pere

Fructe de sezon, dulci si zemoase, perele sunt ingredientul perfect pentru o tarta delicioasa. Cum sa faci cea mai buna tarta cu pere? Nimic mai simplu. Citeste retete noastra, cumpara ingrediente proaspete si tarta este ca si facuta.

Primul episod din serialul Westworld, cea mai buna audienta a unei premiere HBO din ultimii trei ani

Primul episod din Westworld, noul serial original produs de Home Box Office HBO), cu actorii Anthony Hopkins si Ed Harris in distributie, a fost cea mai urmarita premiera HBO din ultimii trei ani, cu un total de 3,3 milioane de telespectatori inregistrati in noaptea de duminica spre luni pe canalele difuzate prin cablu, dar si pe platformele digitale, informeaza site-ul variety. com, citat de News. ro.

Cea mai RECE sau cea mai CALDA iarna din ultima suta de ani in Europa? Doua publicatii de prestigiu anunta prognoze total diferite, citand acelasi meteorolog (FOTO)

Controversa anului in meteorologie! Doua publicatii de prestigiu din Europa se folosesc de declaratiile aceluiasi meteorolog pentru a anunta, aproape concomitent, ca pe continent urmeaza fie cea mai grea.

Noua inovatie in bucatarie: COOK VISION, oala inteligenta care integreaza tehnologia de cea mai inalta calitate la un pret accesibil si un design neobisnuit (VIDEO)

P) Fierbeti si gatiti la abur, utilizand un singur vas. Cu Cook Vision de la iTelestore descoperiti o noua categorie de vase care integreaza tehnologia inteligenta de cea mai inalta calitate la un.

Rihanna, cea mai socanta aparitie din acest an

Rihanna a oferit cea mai socanta aparitie din acest an. Artista a fost fotografiata avand un look surprinzator: poarta coafura rasta, podoaba capilara ajungandu-i pana la nivelul coapselor.

Top 10 tari cu cea mai ridicata speranta de viata din lume

Cu o speranta de viata de 75 de ani 78,8 ani pentru femei si 71,7 pentru barbati), Romania se afla la jumatatea clasamentului, ocupand locul 109 din 224. Va prezentam o lista cu statele ai caror cetateni au cea mai mare speranta de viata din lume, potrivit Agentiei Centrale de Informatii CIA) pentru anul 2016.

Cea mai grea iarna din ultimul secol se instaleaza in Romania. Cand vor fi inregistrate cele mai scazute temperaturi

Specialistii europeni au anuntat ca iarna 2016 2017 va fi cea mai friguroasa din ultimii 100 de ani. Meteorologii atrag atentia ca mase de aer arctic vor ajunge deasupra Europei, iar soarele va fi vazut rareori in timpul iernii care urmeaza.

Cea mai noua fita: husa de telefon ce imita valiza Louis Vuitton

Valiza Louis Vuitton a ajuns sursa de inspiratie si pentru industria de accesorii de telefoane mobile. Iata cum a inventat celebrul brand husa de telefon Petit Malle ce imita acest tip de valiza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )