Libnet.ro
UNICEF

12:00

Imagini si declaratii cutremuratoare din linia intai de lupta: Murim odata cu pacientii care pierd lupta

Antena3 Antena3,
Imagini si declaratii cutremuratoare din linia intai de lupta: Murim odata cu pacientii care pierd lupta

Medicii din Italia fac declaratii cutremuratoare din lupta impotriva coronavirusului. Cadrele medicale simt de fiecare data cand moare un pacient ca o parte din ei se piere. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS. Spitalul Judetean din Suceava, militarizat. Nelu Tataru: Vor fi testati cei din linia intai. in acest moment sunt internate 324 de persoane (VIDEO)

Minisistrul Sanatatii, Nelu Tataru, a mers, joi, al Suceava, focarul de coronavirus al Romaniei. Dupa demisia noii conduceri, de miercuri seara, situatia din zona risca sa scape de sub control. Astfel ca,.

Ei, cei din linia intai: Tributul suprem adus de medicii si preotii din Italia (VIDEO)

Au fost in prima linie incercand sa salveze trupul ori sufletul celor suferinzi. Multi dintre ei insa, nu au reusit sa se salveze pe sine. Medicii si preotii italieni au platit cu viata facandu-si.

Consiliul National al IMM-urilor din Romania recunoaste si apreciaza meritele deosebite ale tuturor celor implicati in linia intai

Sistemul nostru de sanatate este supus unei presiuni enorme in aceasta perioada. Comunitatea este sustinuta si protejata in fiecare zi de mii de medici si asistente care lupta cu pretul propriei vieti. Conditiile medicilor sunt cu mult mai modeste, iar nevoile si necesitatile acestora, cu mult mai mari. Foarte multi dintre ei se imbolnavesc, cedeaza, demisioneaza si astfel pierdem lupta, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Doua firme romanesti cu relatii de afaceri in China au donat peste 50.000 de masti pentru linia intai: Nu vrem sa bagam de vina statului, ci sa ajutam

Doua firme din Vestul tarii care faceau, inainte de izbucnirea crizei COVID-19, importuri de marfuri din China au profitat de relatiile de afaceri cu chinezii si au adus in tara peste 50. 000 de masti pe care le-au donat. Una dintre firme, specializata in vanzarea produselor de papetarie, s-a reprofilat si importa masti din China si pentru vanzare.

Un senator USR s-a intors pe linia intai sa trateze bolnavii de COVID-19 de la spitalul Judetean Arad

De profesie medic, senatorul USR Adrian Wiener s-a intors in sectia de medicina interna II din cadrul Spitalului Judetean Arad, acolo unde acesta trateaza bolnavii de COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )