Libnet.ro
UNICEF

20:00

Imagini din cadrul perchezitilor din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit urme de sange pe haine

Antena3 Antena3,
Imagini din cadrul perchezitilor din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit urme de sange pe haine

UPDATEAnchetatorii au reluat perchezitile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandre. continuă pe Antena3

Imagini de la cercetarile din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit noi urme de sange pe haine

UPDATEAnchetatorii au reluat cercetarile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandra.

La Caracal, au reinceput cautarile in casa lui Gheorghe Dinca

Cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca au fost reluate sambata dimineata. Gheorghe Dica i.

Au inceput cercetarile in casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au ridicat saci intregi cu haine

UPDATEAnchetatorii au reluat cercetarile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Urmeaza ca.

Nou mandat de perchezitie in casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit noi urme de sange

Sambata se reiau cautarile de probe noi in casa lui Gheorghe Dinca. Mandatul in baza caruia s-au facut perchezitiile pana acum expira in aceasta zi, insa DIICOT a solicitat un nou.

Cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop, dat afara de la perchezitiile din casa monstrului Gheorghe Dinca

Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitiile din casa lui Gheorghe Dinca pentru ca si-a facut un selfie. Procurorii DIICOT iau in calcul sa ii faca sesizare la Baroul Bucuresti.

Crimele din Caracal. Ce apare pe harta Google, cand cauti casa criminalului Gheorghe Dinca

Casa criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, a devenit reper pe Google Maps. Gheorghe Dinca locuieste in cartierul Bold din Caracal, pe strada Craiovei, la numarul 169, chiar pe drumul principal E70.

O noua zi de cautari, a saptea, in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au reluat joi dimineata, a saptea zi la rand, perchezitiile la locuinta din Caracal a lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Luni si marti, anchetatorii au facut verificari si la marginea unei paduri unde Dinca a sustinut ca a aruncat trupul ars al Luizei, iar acolo au fost gasite fragmente osoase, dinti si cenusa. DIICOT a anuntat ca resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natura umana, fiind asteptate concluziile expertizelor realizate de Institutul National de Medicina Legala.

Cazul Caracal: A sasea zi de cautari in casa lui Gheorghe Dinca. Alte oseminte gasite in padure

Anchetatorii au reluat, miercuri, verificarile la locuinta lui Gheorghe Dinca, acolo unde acesta a spus ca a ucis doua tinere, sperand ca vor gasi noi probe care sa elucideze cazul.

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca a construit un adevarat labirint al mortii

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

Noi descoperiri in Casa Groazei din Caracal. Gheorghe Dinca nu poate explica de ce

Ancheta continua, miercuri, in Caracal, la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce acesta a spus ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, pe care initial le-a luat la ocazie, apoi le-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )