Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini din inchisoarea in care se afla Elena Udrea si Alina Bica

Antena3 Antena3,
Imagini din inchisoarea in care se afla Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea a fost retinuta alaturi de Alina Bica in Costa Rica, dupa ce ofiterii Interpol le-au ridicat de pe strada. Dupa ce au fost retinute, Udrea siBica au fost duse la inchisoarea de femei El. continuă pe Antena3

Oficial din Costa Rica, marturie-bomba. Ce se intampla cu Elena Udrea si Alina Bica, dupa ce au fost arestate

Un oficial din Costa Rica a vorbit despre ce se intampla cu Elena Udrea si Alina Bicadupa ce au fost arestate. Sunt foarte socate, sustine oficialul. Mihai Gadea a prezentat marti seara, la.

Elena Udrea, prima declaratie din inchisoarea din Costa Rica. Cum se simte fostul ministru al Turismului

Separata de bebelusul nou-nascut, dupa ce a fost arestata, Elena Udrea a transmis primul mesaj prin intermediul aparatorului ei. Avocatul Veronel Radulescu si fostul ministru al Turismului au vorbit la.

Ce legatura e intre Elena Udrea si traficantii de droguri din Columbia

Elena Udrea a fost retinuta in Costa Rica. in Romania are de ispasit deja o pedeapsa. Totusi, visul de-a ramane acolo a fost promis si de un apropiat al traficantilor de droguri. Notarul care le-ar fi ajutat pe Elena Udrea si Alina Bica sa se stabileasca legal in Costa Rica se numeste Damaso Ruiz Carrion.

Are sau nu are Elena Udrea legaturi cu retele de trafic de droguri? Informatii de ultima ora din Costa Rica

In presa din Costa Rica au aparut informatii potrivit carora Elena Udrea si Alina Bica ar fi fost ajutate sa ajunga acolo de o adevarata retea internationala. Diario Extra sustine ca arestarea fulger.

Elena Udrea a cumparat copilul din Costa Rica? Ce spune logodnicul ei. SOCANT!

De cand Elena Udrea a fost arestata, au aparut tot felul de speculatii si de teorii, unele mai bizare ca altele. Printre cele dezbatute teorii se afla cea conform careia Elena Udrea si Adrian Alexandrov ar fi cu.

Socul pe care l-a avut Elena Udrea in inchisoare, in Costa Rica

Elena Udrea se afla de cateva zile in arest intr-o inchisoare din Costa Rica, dupa ce a fost retinuta pe strada de reprezentantii Interprolului. Citeste continuarea.

Cine o apara pe Elena Udrea? Informatii in exclusivitate

Elena Udrea a facut o solicitare pentru avocat din oficiu, a aratat Ana Maria Bujor, luni seara, la Antena 3. Cererea a fost facuta in data de 3 octombrie. Aceasta cerere ar insemna ca Elena Udrea nu.

Ce plan a pus la cale Elena Udrea ca sa scape de inchisoare

A patra zi de arest pentru Elena Udrea in Costa Rica. Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3, a vorbit cu oameni din anturajul Elenei Udrea. Stire in curs de.

Primele imagini din colectia Moschino pentru HM! Piele, lanturi si detalii aurii!

Colectia Moschino pentru H&M se anunta a fi una spectaculoasa, iar primele imagini au fost deja facute publice. Una dintre ele o infatiseaza pe Gigi Hadid, iar alta are in prim plan mai multe modele de renume fotografiate de celebrul Steven Meisel.

Referendumul pentru redefinirea familiei, in presa internationala: Guvernul vrea sa distraga atentia oamenilor de la modificarile din Justitie care pun capat luptei anticoruptie

Referendumul din Romania privind redefinirea familiei este tratat pe larg si in presa internationala. Jurnalistii straini au acordat spatii ample consultarii populare organizata timp de doua zile in tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )