Libnet.ro
UNICEF

20:00

Imagini emotionante intr-un supermarket din Piatra Neamt. Oamenii au cantat Hristos a inviat! in timp ce stateau la coada (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Imagini emotionante intr-un supermarket din Piatra Neamt. Oamenii au cantat Hristos a inviat! in timp ce stateau la coada (VIDEO)

Imagini de-a dreptul emotionante intr-un supermarket din Piatra Neamt. in timp ce stateau la coada, oamenii au inceput sa cante Hristos a inviat. continuă pe Antena3

VIDEO Clientii unui hipermarket din Piatra Neamt canta Hristos a inviat! in timp ce imping carucioarele spre casa

Mai multi clienti ai unui hipermarket din Piatra Neamt au fost filmati cantand Hristos a inviat in timp ce impingeau carucioarele pentru cumparaturi. Cei mai multi dintre ei apar protejandu-si nasul si gura cu ajutorul mastilor. Momentul a fost suprins sambata, 18 aprilie.

Scena impresionanta intr-un supermarket din Romania: Clientii s-au oprit si au inceput sa cante Hristos a inviat din morti!

O scena impresionanta a avut loc intr-un supermarket din Piatra Neamt. Clientii s-au oprit pentru cateva secunde din cumparaturile pentru sarbatorile pascale si au inceput sa cante Hristos a inviat din.

VIDEO Mai multi clienti ai unui supermarket canta Hristos a inviat in timp ce stau cu carucioarele la coada la casele de marcat

Imagini incredibile circula pe retele de socializare cu clientii de la supermarketul Carrefour din Piatra Neamt cantand Hristos a inviat in timp ce stau cu carucioarele la coada la casele de marcat, scrie vestea. net. Oameni de diverse varste, imbracati in diverse moduri se vede si un tanar in bermude) murmura cantarea Dumnezeiasca, starniti probabil de unul dintre ei care a fost scanteia acestei descatusari. Episodul a avut loc azi la Piatra Neamt, in magazinul respectiv dintr-un mall, cu putin inainte de amiaza, mai noteaza presa locala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2401 seconds )