Libnet.ro
UNICEF

13:30

Scena impresionanta intr-un supermarket din Romania: Clientii s-au oprit si au inceput sa cante Hristos a inviat din morti!

B1 B1,
Scena impresionanta intr-un supermarket din Romania: Clientii s-au oprit si au inceput sa cante Hristos a inviat din morti!

O scena impresionanta a avut loc intr-un supermarket din Piatra Neamt. Clientii s-au oprit pentru cateva secunde din cumparaturile pentru sarbatorile pascale si au inceput sa cante Hristos a inviat din. continuă pe B1

Imagini emotionante intr-un supermarket din Piatra Neamt. Oamenii au cantat Hristos a inviat! in timp ce stateau la coada (VIDEO)

Imagini de-a dreptul emotionante intr-un supermarket din Piatra Neamt. in timp ce stateau la coada, oamenii au inceput sa cante Hristos a inviat.

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 417

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alti sase pacienti testati pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor depistate cu COVID-19 din Romania a.

Motivul pentru care a fost suspendat procesul de vanzare de catre CEZ a activelor din Romania: Banii

Ordonanta militara 8 din 9 aprilie a surprins actorii de pe piata energiei. Contine un articol care ii blocheaza pe cehii de la CEZ de a vinde activele din Romania. Acum in aprilie ar fi trebuit sa primeasca ofertele angajante. De ce ar opri statul un proces in derulare de vanzare a unor active? Potrivit informatiilor HotNews. ro, motivul este simplu: valoarea companiei este una acum, dar daca va incepe o criza economica puternica, ar putea fi alta, mai mica.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

Wizz Air anunta ca mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate, astfel ca zborurile spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Wizz Air: Mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate: cele spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

MINISTRUL FINANTELOR: IMM-urile din Romania au acces la credite garantate cu pana la 90%, prin programul IMM Invest

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat ca, incepand de vineri, IMM-urile din Romania au acces la programul IMM Invest, prin care pot beneficia de credite garantate cu pana la 90%.

Nelu Tataru: Toate spitalele din Romania ar putea primi bolnavi de coronavirus, in scenariul sumbru

Toate spitalele din Romania ar putea primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale publice sau private, in cazul in care ne vom confrunta cu scenariul sumbru, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu la Digi 24.

Peste 980 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus. Mai mult de jumatate sunt din Suceava

Numarul cadrelor medicale din Romania infectate cu noul coronavirus a ajuns la 981, conform informatiilor transmise joi de autoritati. Cele mai multe cadre medicale confirmate cu COVID-19, respectiv 462, sunt din Suceava, judet urmat de Bucuresti, cu 131 de cazuri.

Peste 1.000 de cadre medicale din Romania, infectate cu noul coronavirus

Situatie grava in Romania, unde peste 1. 000 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )