Libnet.ro
UNICEF

07:30

Imagini GREU DE PRIVIT! Razvan Ciobanu, FILMAT cand umbla DROGAT pe strada (VIDEO)

B1 B1,
Imagini GREU DE PRIVIT! Razvan Ciobanu, FILMAT cand umbla DROGAT pe strada (VIDEO)

Un filmulet care il surprinde pe Razvan Ciobanu intr-o ipostaza compromitatoare demonteaza ipoteza conform careia acesta nu ar mai fi consumat substante interzise pana acum, desi designerul sustinea in. continuă pe B1

DETALII TERIFIANTE: Primele fotografii cu CADAVRUL lui Razvan Ciobanu dupa ce s-a facut PRAF cu masina. IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata intr-un teribil accident de circulatie, iar politistii investigheaza acum circumstantele care au dus la producerea tragediei.

Adina Buzatu, reactie la speculatiile potrivit carora Razvan Ciobanu s-ar fi sinucis

Creatoarea de moda Adina Buzatu respinge scenariul sinuciderii in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Adina Buzatu a declarat ca il cunostea pe Razvan Ciobanu de cand erau tineri, pentru ca mama sa i-a fost.

Viata scandaloasa a lui Razvan Ciobanu. A fost implicat intr-un dosar greu instrumentat de DIICOT

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a fost implicat in vara anului trecut in scandalul de amploare privind Dosarul Cocaina pentru VIP-uri .

Viata controversata a lui Razvan Ciobanu. A fost implicat intr-un dosar greu instrumentat de DIICOT

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a fost implicat in vara anului trecut in scandalul de amploare privind Dosarul Cocaina pentru VIP-uri .

Creatorul Razvan Ciobanu a murit. Primele imagini de la fata locului - VIDEO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda era singur in masi.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu. Imagini exclusive de la fata locului

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti, la doar 43 de ani, intr-un cumplit accident de masina, in judetul Constanta. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de.

Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata! VIDEO PAPARAZZI

Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata! VIDEO PAPARAZZI. Cititi mai multe pe spynews. ro.

Noi detalii despre Razvan Ciobanu. Creatorul de moda ar fi fost foarte abatut si ajunsese si la psihlog

Nu este un secret faptul ca Razvan Ciobanu a murit fara a-si rezolva problemele care-i apasau greu pe suflet. Unul dintre prietenii sai cei mai buni si ultima persoana alaturi de care Razvan Ciobanu a stat.

Ce model de Range Rover conducea Razvan Ciobanu. E greu sa mori in acest SUV

Designerul Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, intr-un accident de circulatie produs in apropiere de localitatea Navodari. Masina pe care o conducea, un Range Rover de peste 100. 000 de.

Noi detalii socante in cazul tragediei lui Razvan Ciobanu. Ce au putut face localnicii imediat dupa accident

Razvan Ciobanu nu s-a sinucis, anunta Politia Constanta. Primele investigatii de la locul accidentului rutier in care si-a pierdut viata creatorul de moda exclud aceasta varianta. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, mai multi oameni din Sacele, judetul Constanta, ar fi mers la fata locului si ar fi furat mai multe obiecte din autoturismul [] .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )