Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu. Imagini exclusive de la fata locului

Antena3 Antena3,
Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu. Imagini exclusive de la fata locului

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Pasti, la doar 43 de ani, intr-un cumplit accident de masina, in judetul Constanta. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de. continuă pe Antena3

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu, creatorul de moda ucis intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Razvan Ciobanu, cunoscut creator de moda, a murit luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DJ 226, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Conform Realitatea TV, se pare ca in masina acestuia au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

El e tanarul misterios care si-a lasat actele in masina lui Razvan Ciobanu

Surse din Politie au declarat faptul in masina lui Razvan Ciobanu, in momentul cercetarilor, a fost gasit buletinul unui barbat din Calarasi. Potrivit Cancan. ro respectiva carte de identitate ar.

Ce masina conducea Razvan Ciobanu, creatorul de moda mort intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Cunoscutul creator de moda Razvan Ciobanu, care a murit luni dimineata intr-un accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta, se afla la volanul unui Range Rover, o masina care la testele de siguranta obtine calificative maxime. Potrivit primelor informatii, barbatul de 43 de ani era singur in autovehicul, insa in masina au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

Cum arata acum masina lui Razvan Ciobanu, dupa teribilul accident in care si-a pierdut viata - FOTO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste, la doar 43 e ani. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatoru.

VIDEO Cat de sigura la accident este in mod normal masina in care a murit Razvan Ciobanu

Masina in care a murit Razvan Ciobanu, un Range Rover fabricat in 2014, este, in mod normal, una extrem de sigura in caz de accident. Autoturismul care are o greutate de 2,3 tone, este din categoria off-road si obtinut cinci stele la celebrele teste independente de siguranta Euroncap.

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Accidentul in care si-a pierdut viata creatorul de moda Razvan Ciobanu - anchetatorii exclud varianta sinuciderii

Varianta sinuciderii este exclusa in acest moment in cazul lui Razvan Ciobanu, au declarat reprezentantii Politiei Constanta, care sustin ca toate datele de la fata locului indica faptul ca designerul era singur in masina in momentul producerii accidentului in care si-a pierdut viata. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, dupa accident mai multi sateni ar fi mers la fata locului, de unde ar fi luat din masina creatorului de moda mai multe lucruri gasite, intre care o bibile si sticle cu alcool.

Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi.

Stirile ProTV: Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu- Surse

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate.

Noi detalii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de moda la intrarea in Sacele si cui apartinea masina

Anchetatorii incearca sa stabileasca toate detaliile in cazul mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )