Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ce model de Range Rover conducea Razvan Ciobanu. E greu sa mori in acest SUV

Playtech Playtech,
Ce model de Range Rover conducea Razvan Ciobanu. E greu sa mori in acest SUV

Designerul Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, intr-un accident de circulatie produs in apropiere de localitatea Navodari. Masina pe care o conducea, un Range Rover de peste 100. 000 de. continuă pe Playtech

Masina pe care o conducea Razvan Ciobanu apartinea unei femei. Declaratii incredibile facute de aceasta, dupa moartea designerului: Sa vedem cine o sa ma despagubeasca

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din judetul.

Masina pe care o conducea Razvan Ciobanu apartinea unei femei. Declaratii scandaloase facute de aceasta, dupa moartea designerului: Sa vedem cine o sa ma despagubeasca

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din judetul.

Ce masina conducea Razvan Ciobanu, creatorul de moda mort intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Cunoscutul creator de moda Razvan Ciobanu, care a murit luni dimineata intr-un accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta, se afla la volanul unui Range Rover, o masina care la testele de siguranta obtine calificative maxime. Potrivit primelor informatii, barbatul de 43 de ani era singur in autovehicul, insa in masina au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

Razvan Ciobanu a murit. Cum arata un test crash cu masina pe care o conducea VIDEO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, 43 de ani, care a murit luni intr-un accident de masina petrecut in judetul Constanta, era la bordul unui Range Rover. Un adevarat tanc, care la testele de siguranta a.

VIDEO Cat de sigura la accident este in mod normal masina in care a murit Razvan Ciobanu

Masina in care a murit Razvan Ciobanu, un Range Rover fabricat in 2014, este, in mod normal, una extrem de sigura in caz de accident. Autoturismul care are o greutate de 2,3 tone, este din categoria off-road si obtinut cinci stele la celebrele teste independente de siguranta Euroncap.

Noi informatii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Masina pe care o conducea nu era a lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda, in varsta de.

Catalin Botezatu, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Din cate stiu eu...

Cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu a reactionat dupa moartea lui Razvan Ciobanu intr-un complit accident rutier. Botezatu a facut si o dezvaluire legata de modul in care conducea Ciobanu. Am.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina [VIDEO]

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta, dupa ce masina pe care o conducea a lovit mai multi copaci, transmite News. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, luni dimineata a avut loc un grav accident rutier la iesirea din localitatea Sacele spre Navodari. Un [] .

VIDEO UPDATE Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier / El era singur in masina si conducea cu viteza mare / Imagini de la fata locului

Creatorul de moda Razvan Ciobanu, in varsta de 43 de ani, a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, autoturismul a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Reactii la moartea lui Razvan Ciobanu: pasionat, designer cu har, care a facut imposibilul posibil.

Rasturnare de situatie dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Misterul a fost spulberat a doua zi dupa tragedie

Unele dintre cele mai noi informatii din ancheta deschisa dupa moartea fulgeratoare a lui Razvan Ciobanu au legatura cu bunurile furate de cativa sateni din masina pe care designerul o conducea. Printre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )