Libnet.ro
UNICEF

23:30

Imagini incendiare cu o vedeta PRO TV. A fost filmata in timp ce se dezbraca in fata unui barbat celebru

Playtech Playtech,
Imagini incendiare cu o vedeta PRO TV. A fost filmata in timp ce se dezbraca in fata unui barbat celebru

Diana Sar, unul dintre personajele-cheie in Vlad, este o prezenta plina de farmec. Entuziasta, romantica, dar si fara infibitii, actrita a fost remarcata de creatoarea de moda Adina Buzatu si invitata sa apara in Une femme fatale, cel mai nou fashion video, in care intre stil si senzualitate nu exista liant. O vedeta PRO TV . continuă pe Playtech

Mihaela Radulescu si-a dorit mult al doilea copil. Ce s-a intamplat cu vedeta PRO TV

Mihaela Radulescu este cunoscuta ca fiind o mare diva a showbiz-ului romanesc, dar si ca o mama extrem de grijulie si mandra de fiul sau. Desi si-ar fi dorit mult sa-i ofere un frate lui Ayan, acest lucru nu s-a intamplat. Care este motivul pentru care familia vedetei de la Pro TV nu s-a putut .

BOMBA in SHOWBIZ! Gheorghe Gheorghiu, PRINS iN FAPT cu o celebra prezentatoare de la noi! IMAGINI INCENDIARE alaturi de focoasa blondina! (GALERIE FOTO)

Gheorghe Gheorghiu s-a fotografiat in compania unei focoase blonde de la noi, celebra prezentatoare Rocsana Marcu. Artistul in varsta de 66 de ani, a surprins fanii cu o fotografie incendiara, alaturi de vedeta.

VIDEO Profesoara filmata in timp ce injura elevii: Ai chef de golanii, ia-ti femeie, mizerabilul dracului!

O profesoara din Prahova a fost filmata in timp ce le adresa cuvinte grele elevilor din clasa a VII-a de la o scoala din comuna Ceptura. Femeia se pare ca a fost provocata de unii dintre baieti care i-ar fi ardresat la randul lor cuvinte obscene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )