Libnet.ro
UNICEF

16:16

Imagini inedite. Iata cum este asamblat cel mai mare avion din lume, Airbus A380

Antena3 Antena3,
Imagini inedite. Iata cum este asamblat cel mai mare avion din lume, Airbus A380

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de. continuă pe Antena3

VIDEO Cel mai mare avion din lume: Cum este asamblat un Airbus A380 in trei minute

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de avion superjumbo este asamblat, scrie Mediafax.

Dacia, Renault, Ford si Opel sunt marcile cel mai des prezente in flotele companiilor - studiu

Doar 5% dintre masinile ce alcatuiesc flotele auto ale companiilor au fost achizitionate prin leasing operational, insa domeniul este promitator datorita avantajelor legate de mobilitate si de predictibilitatea costurilor, arata un studiu al Nielsen si ALD Automotive. Marcile cel mai des intalnite in flotele auto sunt Dacia, Renault, Ford, Opel si Volkswagen, iar o treime dintre companii au si masini mai vechi de sase ani, arata studiul realizat in randul a 400 de manageri pe tema leasing-ului operational.

Atacantul stelist Claudiu Keseru a reusit cel mai rapid hat-trick din istoria Europa League

Atacantul stelist Claudiu Keseru a reusit, joi seara, in partida cu Aalborg BK, cel mai rapid hat-trick dinistoria Europa League, potrivit UEFA. Keseru a reusit sa marcheze de trei ori in doar 12 minute,.

Roche a primit cel mai mare scor din sectorul farmaceutic, in Dow Jones Sustainability Index

Roche a fost desemnata pentru al saselea an consecutiv liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index DJSI), ce reprezinta cel mai raspandit sistem global de urmarire a modului prin care companiile deruleaza proiecte de responsabilitate sociala, economica si de protejare a mediului inconjurator, arata un comunicat remis redactiei.

Trupul fara suflare al unui barbat, descoperit in cel mai mare parc din Constanta

O femeie a sesizat, vineri dimineata, politia, in cel mai mare parc dinConstanta, dupa ce a gasit corpul neinsufletit al unui barbat, scrie Mediafax. Anchetatorii sositi la fata locului nu exclud.

Steaua a invins cu 6-0 pe Aalborg, cel mai clar succes al ros-albastrilor in cupele europene

De la o posibila umilinta, la cel mai clar succes in cupele europene. La debutul in grupa J din Europa League, in fata unui stadion gol, urmare a deciziei UEFA, Steaua a trait periculos in prima repriza a.

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiineee este cel mai frumos presedinte?! Prezentare NO COMMENT a lui Iohannis: Femeile simt nevoia sa va atinga

Generalul Klaus Iohannis a mai avut parte de o prezentare deliranta din partea liderilor Aliantei Crestin Liberale. De data asta, in fata a iesit Ioan Oltean care a spus despre Iohannis ca este un barbat frumos.

Vrei sa ai cel mai cool bal de boboci? MangoRecords iti aduce unii dintre cei mai tari artisti ai momentului!

Pentru ca sezonul balurilor de boboci este pe cale sa inceapa, artistii romani isi pregatesc vocile si pretentiile pentru perioada.

INTERVIU EXCLUSIV Paulo Coelho, despre adulter si tradare: Cel mai mare pericol este vampirizarea unei relatii

Scriitorul brazilian Paulo Coelho, caruia ii va aparea in Romania un nou roman, Adulter, spune ca, intr-o relatie, secretele fac mult mai mult rau decat sinceritatea. Interviul publicat exclusiv de Adevarul, prin Editura Humanitas Fiction, a fost realizat de Editura Sextante din Brazilia.

Suspect retinut dupa ce un barbat a fost omorat in cel mai mare parc din Constanta

Politistii sustin ca barbatul a fost omoratin bataie, cu mai multe lovituri primite in cap, suspectat de producerea faptei este Aurel Gheorghe, in varsta de 43 de ani din Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )