Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Cel mai mare avion din lume: Cum este asamblat un Airbus A380 in trei minute

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel mai mare avion din lume: Cum este asamblat un Airbus A380 in trei minute

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de avion superjumbo este asamblat, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Imagini inedite. Iata cum este asamblat cel mai mare avion din lume, Airbus A380

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de.

Trupul fara suflare al unui barbat, descoperit in cel mai mare parc din Constanta

O femeie a sesizat, vineri dimineata, politia, in cel mai mare parc dinConstanta, dupa ce a gasit corpul neinsufletit al unui barbat, scrie Mediafax. Anchetatorii sositi la fata locului nu exclud.

Roche a primit cel mai mare scor din sectorul farmaceutic, in Dow Jones Sustainability Index

Roche a fost desemnata pentru al saselea an consecutiv liderul sectorului farmaceutic, in clasamentul Dow Jones Sustainability Index DJSI), ce reprezinta cel mai raspandit sistem global de urmarire a modului prin care companiile deruleaza proiecte de responsabilitate sociala, economica si de protejare a mediului inconjurator, arata un comunicat remis redactiei.

Suspect retinut dupa ce un barbat a fost omorat in cel mai mare parc din Constanta

Politistii sustin ca barbatul a fost omoratin bataie, cu mai multe lovituri primite in cap, suspectat de producerea faptei este Aurel Gheorghe, in varsta de 43 de ani din Constanta.

Cea mai mare reclama din lume: LG promoveaza G3 agresiv in lumea araba

LG G3 poate fi poate cel mai bun smartphone cu Android de pe piata in momentul acesta, iar compania din Coreea de Sud vrea sa demonstreze asta. Au pus cea mai mare reclama din lume.

Dmitri Medvedev: Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat. Suntem cea mai mare tara din lume, o putere nucleara

Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat, in prezent, a declarat vineri premierul rus Dmitri Medvedev, reprosand Occidentului ca pare sa uite ca tara sa are propriile interese si avertizand ca nu va tolera santajul politic, relateaza RIA Novosti, citata de Mediafax.

Suspect retinut dupa ce un barbat a fost omorat in cel mai mare parc din Constanta

FOTO VIDEO Cea mai adanca piscina din lume a fost inaugurata in Italia

Recordul pentru cea mai adanca piscina din lume a fost doborat anul acesta de Y-40 Deep Joy, o constructie impresionanta din Italia, care are 40 de metri adancime. Pana de curand, titlul era detinut de bazinul Nemo 33 din Belgia, cu 34,5 metri adancime.

Gigantul software german SAP face cea mai mare achizitie din istoria sa: 8,3 miliarde dolari pentru Concur Technologies

SAP, furnizorul german de solutii software de business, a anuntat cea mai mare achizitie din istoria sa, urmand sa plateasca 8,3 miliarde dolari pentru compania americana Concur Technologies. Compania preluata furnizeaza software de management al cheltuielilor si are 23. 000 de clienti.

Steaua a egalat cea mai mare victorie din cupele europene

Prin victoria cu Aalborg, scor 6-0, Steaua si-a egalat cea mai mare victorie din istorie in cupele europene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )