Libnet.ro
UNICEF

22:00

Imagini istorice cu Regina Ana si Regele Mihai. Familia Regala a Romaniei in exil

Antena3 Antena3,
Imagini istorice cu Regina Ana si Regele Mihai. Familia Regala a Romaniei in exil

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut. continuă pe Antena3

Regina Ana a Romniei - Un razboi, un exil, o viata

Viata ultimei regine a Romaniei, transcrisa de principele Radu de Hohenzollern-Veringen, sotul fiicei sale, Margareta de Romania, si prefatata de sotul sau, regele Mihai I al Romaniei, va impresiona in mod cert cititorul. Regina Ana a Romaniei - Un razboi, un exil, o viataAlte carti despre Familia Regala a RomanieiRegina Maria-Jurnal de razboi editie integrala necenzurata) -Vol IJurnal de razboi II). Editie integrala, necenzurata Vol IIJurnal de razboi III). 1918- Vol III.

VIDEO Regele Mihai si Regina Ana, o poveste de dragoste de aproape sapte decenii. Nunta din exil dintre o principesa catolica si un rege ortodox

Pe 10 iunie a. c. , Majestatile Lor Regele Mihai I 94 de ani) si Regina Ana 92 de ani) au sarbatorit 68 de casatorie, mentiona la acea data site-ul casa-regala. blogspot. ro, amintind ca cei doi s-au casatorit in 1948, la Atena, la invitatia Regelui Pavlos al elenilor, care a fost gazda generoasa a evenimentului. Regele Mihai I si Regina Ana au format cel mai longeviv cuplu regal din istoria Romaniei.

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna o frumoasa poveste de dragoste

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei. Timp de 67 de ani, dintre care cei mai multi petrecuti ici.

Ultima fotografie cu Regina Ana, alaturi de Regele Mihai. FOTO in articol

Ultima fotografie cu Regina Ana a fost data publicitatii de Casa Regala a Romaniei la jumatatea lunii ianuarie 2016. Regina Ana si Regele Mihai apar impreuna, la resedinta lor din.

VIDEO Regina Ana, cea mai longeviva consoarta din istoria Romaniei: Voluntar in armata franceza si vanzatoare de panglici in New York

Anne Antoinette Francoise Charlotte Zita Marquerite, cea care va deveni Regina Ana a Romaniei, s-a nascut pe 18 septembrie 1923, la Paris, fiica printului Rene de Bourbon-Parma si printesei Margaret a Danemarcei, nepoata regelui Christian al IX-lea. Intr-un interviu pentru TVR, in 2008, Regina Ana spunea despre sine: Sunt o femeie normala, care a avut bucuria, fericirea de a se casatori cu un om extraordinar, regele Mihai de Romania. In tinerete a fost nevoita sa isi insoteasta familia exilata in Spania, Portugalia, apoi in Statele Unite, si a fost voluntar in armata franceza la varsta de 20 de ani in al doilea razboi mondial. A fost cea mai longeviva consoarta de voievod sau rege din toata istoria nationala. Vezi un profil al Majestatii Sale, care a decedat luni la varsta de 92 de ani, precum si imagini cu aceasta.

Familia Regala anunta mare doliu pentru primele sapte zile de la inmormantare

Regina Ana a Romaniei a murit, luni, la ora 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I. Familia Regala anunta mare.

Regele Mihai nu va participa la inmormantarea Reginei Ana

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a trecut in nefiinta, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala.

Regele Mihai I si Regina Ana, povestea unei nunti cu peripetii: Mama a mers la Papa Pius al XII-lea si a batut cu pumul in masa. Era furioasa pentru ca nu ne daduse binecuvantarea (VIDEO, FOTO)

Dupa 66 de ani de casnicie, Regele Mihai a ramas singur. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Povestea de dragoste dintre Regele.

Regina Ana a murit. Ce a facut Majestatea Sa Regele Mihai in fiecare zi din ultima saptamana

Regina Ana a Romaniei a murit, luni, la ora 13,45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I, intr-un comunicat de presa. La.

Gestul amuzant facut de Regina Ana la o masa protocolara, ce a destins atmosfera. Toti am rasuflat usurati. Era om, Regina, pe jumatate Rege

Analistul politic Mihai Petre rememoreaza ziua intalnirii cu Regina Ana si regele Mihai, la Constanta. El relateaza o intamplare amuzanta, prin care Regina s-a dovedit un om modest, fara fasoanele impuse de eticheta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )