Libnet.ro
UNICEF

09:30

Regina Ana a murit. Ce a facut Majestatea Sa Regele Mihai in fiecare zi din ultima saptamana

Antena3 Antena3,
Regina Ana a murit. Ce a facut Majestatea Sa Regele Mihai in fiecare zi din ultima saptamana

Regina Ana a Romaniei a murit, luni, la ora 13,45, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I, intr-un comunicat de presa. La. continuă pe Antena3

Regele Mihai nu va participa la inmormantarea Reginei Ana

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a trecut in nefiinta, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala.

Regina Ana a murit. Cand si unde va avea loc inmormantarea

Regina Ana a murit la varsta de 92 de ani, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Corpul neinsufletit va fi depus la Peles, apoi regina va fi inmormantata in Catedrala Arhiepiscopala de la Curtea de Arges. Programul oficial al funeraliilor va fi facut public marti.

Interviu document cu Regina Ana a Romaniei: Toata viata noastra asta am facut: umar la umar, ne-am ajutat unul pe altul si am fost complici

Regina Ana a Romaniei a acordat un interviu presei din Romania in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al Romaniei si despre cum a fo.

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna o frumoasa poveste de dragoste

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei. Timp de 67 de ani, dintre care cei mai multi petrecuti ici.

Imagini istorice cu Regina Ana si Regele Mihai. Familia Regala a Romaniei in exil

Regina Ana, teoretic, a fost regina tarii timp de aproape sapte decenii. Practic, insa, nu a domnit efectiv nici macar o singura zi. A patra regina a Romaniei, Ana, si-a petrecut.

Regina Ana a Romaniei, sotia regelui Mihai I, a incetat din viata

Majestatea sa Regina Ana a Romaniei a trecut in nefiinta, scrie pe contul sau de Facebook, Ioan Luca Vlad, un apropiat al Casei Regale. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia.

Majestatea Sa Regina Ana a murit la 92 de ani (VIDEO)

Regina Ana a murit, potrivit informatiilor oferite de catre Casa Regala prin intermediul unui comunicat de presa, dar si de consilierul Familiei Regale, Ioan-Luca Vlad. Regina Ana a murit intr-un spital din El.

Regina Ana a murit. Unde va fi inmormantata Majestatea Sa

Regina Ana a murit. Conform traditiei Funeraliilor Regale din tara noastra, corpul neinsufletit al Reginei Ana va fi depus pentru o zi in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar apoi pentru o zi.

Singurul interviu acordat de Regina Ana in Romania. M-am simtit atat de umilita de mine insami

Regina Ana a Romaniei a acordat un singur interviu presei din Romania, in 2008, in care a povestit cum l-a intalnit, in 1948, pe Regele Mihai I al.

Regina Ana va fi inmormantata in Catedrala de la Curtea de Arges

Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a incetat din viata, la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat de presa. inmormantarea va avea loc la Catedrala Arhiepiscopala si Regala din Curtea de Arges, dupa ce trupul neinsufletit al Reginei va fi depus o zi la Castelul Peles, apoi la Palatul Regal din Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )